Skocz do zawartości

www.brovarek.pl

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

zanim w ogóle się rozkręcił...

i to jeszcze rotacja!

w tej chwili można darować sobie dodawanie stron do Twojego katalogu,

ponieważ wartość linków z niego będzie jeszcze mniejsza niż z katalogu,

który ma atrybut rel=nofollow.

szkoda.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

ehh czy wy nie macie już o czym pisać ? czas jaki zajmuje wam wypisywanie żali że wpis nie został zaakceptowany można było przeznaczyć na przeczytanie regulaminu i ewentualnie dopracowania wpisu.

Katalogi są moderowane i takie zostaną ale jak patrze co poniektórzy to wiecznie narzekają albo im nie pasuje że katalog jest moderowany albo że nie jest moderowany :) Te akurat mam moderowane i takie pozostaną i jeszcze raz powtarzam nie interesuje mnie czyjeś zdanie na ten temat jako one mi w niczym nie pomaga. Prosiłbym o konstruktywną krytykę jeśli ktoś musi coś skrytykować. Taką która pomogła by mi np. usunąc jakieś błedy czy niedociągnięca, design itp.

Naprawdę jest wiele śmietników w sieci niemoderowanych więc 3szt jak ubędzie spamerom to za wiele na tym nie stracą. No chyba że ktoś ma już manie spamowania i jest to uzależnienie gorsze od heroiny i jest najzwyczajniej na głodzie bo przyrost spamów jest niższy od zapotrzebowania na nie :D

www.3three.pl - otwarty mini

www.fu-x.pl - otwarty mini

www.brovarek.pl - otwarty mini

www.rahus.pl - freeglobes (może też komuś podpasuje)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A przy jakiej rozdzielczości przeglądasz i jakie gabaryty monitora?

Ja korzystam z 1440x900 na 19'' panoramie i wygląda wszystko oki ale jak podasz to znajde coś takiego aby sprawdzić i ewentualnie poprawie

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

To nie jest zależne od rozdzielczości, kliknij sobie PPM pod Firefoxem np. na "Strona główna" i powinieneś zauważyć o co mi chodzi. Po prostu linki w menu mają ustawione padding top i bottom na 10px, a są to elementy inline więc tych paddingów nie widać, mimo to bloki nachodzą na siebie, i czasem klikając na Regulamin przenosi do panelu admina (przynajmniej u mnie) Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć :-)

tak jest problem właśnie to zauważyłem o co chodzi. jutro poprawię.

Dobrze wiedzieć, że niedziałające linki (przenoszące gdzie indziej) nie występuja tylko u mnie. Już myślałem, że to wina ie w wersji 6, z którego aktualnie próbuje korzystać... (sytuacja ekstremalna, ale nie mam innej przeglądarki w tej chwili).

Spółki | Prawo | Sąd

nie korzystam z ie, ba nie korzystam wogle z windy więc nie wiem o jakim problemie mówisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności