Skocz do zawartości

Kupowanie serwisów

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zmieniasz właściciela domeny ew. hostingu (jeżeli na to pozwolą).

Podpisujesz umowę, jeżeli nie jesteś pewny kupującego, płacisz podatek i raczej tyle :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

mysle ze czasami konieczne moze jeszcze byc przeniesienie licencji skryptu na ktorym dziala portal/sklep itd. gdyz niektore sa imienne, tak samo kupujac/sprzedajac warto podac i wyliczyc w umowie co wchodzi w sklad portalu/strony

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Kupowałem.

Serwisy od 300zł do 20 000 i więcej.

Co mogę napisać? - Loteria - nic więcej.

Doskonałe serwisy, z ruchem 60K i pięknymi BL po zakupie okazywały się niewiele warte. Kupione za parę stów pięknie rozkwitały. Dzięki sprawdzeniu przed aukcją co i jak ryzyko niepowodzenia zmniejszyłem na tyle że globalnie jestem na plusie, ale zawsze można trafić na kaszanę.

W wypozycjonowanych portalach BL to czasami po prostu paczka z SWL'a. Co do zarobków wogóle nie warto wierzyć.

Dla mnie zakup portali na Allegro to taka loteria, gdzie statystycznie większośc losów wygrywa, trzema miec tylko kapitał i nerwy jak się trafią 3 wtopy pod rząd. No i oczywiście dobrze sprawdzać archive, BL, histroię, opinie na forach, treśćci, pochodzenie materiałów na stronie itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności