Skocz do zawartości

Pytanie dot. katalogów stron.

kolinmac

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem forum, wymyśliłem tytuł i opis - umieściłem adres strony w kilkunastu katalogach stron.

Po około 1,5 miesiąca postanowiłem zmienić title, description i keywords - powodem tego było bardzo mała ilość wpisywanych fraz w najpopularniejszej wyszukiwarce - około 70/miesiąc.

Pytanko: Po zmianie tytułu i opisu mojej strony - kilka wpisów w katalogach zmieniło się automatycznie, niektóre mogłem zmienić sam (login i hasło) ale w kilku "wartościowych" katalogach np. di.pl opis i tytuł mojej strony nie zmieniły się, pisałem e-mail w tej sprawie do admina strony ale niestety bezskutecznie.

Czy po jakimś czasie wpisy te zmienią się automatycznie, czy też powinienem umieścić drugi wpis w takim katalogu i liczyć na to, że stary zostanie usunięty??

Wczasy w Polsce i za granicą - www.NaszeWczasy.info.pl - turystyczne forum. Sprawdzone kwatery, pensjonaty - opinie i porady wczasowiczów:

bannere.gif

Admini katalogu w di.com.pl i tak pewnie ledwo się wyrabiają z akceptacją nowych wpisów, a jeszcze jakby mieli poprawiać stare ...

Ja jestem pełen podziwu, że moderacja wszystkich stron, które dodałem do di.com.pl trwała nie więcej jak 5 dni.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

kilka wpisów w katalogach zmieniło się automatycznie
Nie powiem, ale to wydało mi się bardzo interesujące, jeśli możesz rozwiń to, bo nie mogę sobie wyobrazić które katalogi coś takiego robią.

Wracając do tematu, nie płacz na rozlanym mlekiem, w Internecie jest jeszcze sporo innych katalogów, nie trać czasu na poprawę, zdobywaj nowe linki, jeśli tylko adres strony w tych katalogach jest prawidłowy ma on wpływ na Twoją stronę.

Chyba, że Ci się nudzi, ale stracić sporo na to czasu i nerwów a w tym czasie zdobyłbyś kolejne linki już z dobrym anchorem.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

kilka wpisów w katalogach zmieniło się automatycznie
Nie powiem, ale to wydało mi się bardzo interesujące, jeśli możesz rozwiń to, bo nie mogę sobie wyobrazić które katalogi coś takiego robią.

Wracając do tematu, nie płacz na rozlanym mlekiem, w Internecie jest jeszcze sporo innych katalogów, nie trać czasu na poprawę, zdobywaj nowe linki, jeśli tylko adres strony w tych katalogach jest prawidłowy ma on wpływ na Twoją stronę.

Chyba, że Ci się nudzi, ale stracić sporo na to czasu i nerwów a w tym czasie zdobyłbyś kolejne linki już z dobrym anchorem.

Mar.

Wiesz co chyba trochę przesadziłem z tą "automatyczną" zmianą meta-tagów... zmyliło mnie to że np. w katalogu wyjazdy.webwweb.pl/ nic nie zmieniałem - a opis jest aktualny, ale jest to spowodowane moją zmianą w katalogu głównym webwweb.pl/

Wczasy w Polsce i za granicą - www.NaszeWczasy.info.pl - turystyczne forum. Sprawdzone kwatery, pensjonaty - opinie i porady wczasowiczów:

bannere.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności