Skocz do zawartości

Zarabianie na zapleczu

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
potrzymać wam plecaki?

monitor do czyszczenia :)

odnośnie

A jak myślisz, za który link sobie więcej $ będziesz krzyczał? za ten gdzie jest 10 wych. czy 5? przecież 5 linków eweba jest mniej warte niż 5 linków sprzedanych osobno.

to należy sprzedać pierwsze 5 linków w na allegro a drugie w ewebie i zarobek podwójny

sprawa druga , fitry za SWL się pokończyły bo już jeden szoookujący gość dał se siana, po trzecie założe się z każdym że Google nie jest wstanie zafilotwać wszystkich stron.

ps. i zapominacie o jednym zaplecze to nie jedna storna a kilkadziesiąt co najmniej

Marketing internetowy dla firm

Stwor ma znam bardzo dobre strony co mają 50 wychodząch i chętnie byś tam sie i ty wcisną

zgodzę się z tobą że istnieją takie strony, ale...

1 - to nie są strony masowo robione pod zaplecze,

2 - to nie są strony nowe (a nowej stronie kilkuletniej historii nie dodamy)

3 - strony te mają masę mocnych linków, nowe zaplecze trochę mniej

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

xann no nie oszukujmy się, za stronę z PR4 z site 300 dostaniemy pewnie koło 5k pkt, czyli potrzebujemy 20 takich stronek żeby było z 100k(mogę się mylić, nie znam pkt w ewebie, ale chyba w tych granicach wszystko stoi). Zarobek miesięcznie z 5 linków to 300-400zł, sprzedając 5 linków po 10zł mc na tych stronkach wychodzi około 1000zł więc grubo ponad 2x większy zarobek mc ze sprzedaży normalnych linków niż swl, co się bardziej opłaca? :)

ps. xann mowa jest o zapleczówkach a nie o serwisach większej wagi :P

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

A sprawdzę, kiedyś czytałem o jakiś skryptach, ale czas je przetestować. A co do pytania na temat spamiku z 2k site i wygenerowaną treścią, doszedłem do wniosku, że będzie stało do czasu, aż ktoś zgłosi spam report.

A i tu się mylisz przynajmniej na moich doświadczeniach przynajmniej z AS

Można prosić, coś więcej na ten temat?

w tej dyskusji to ustalcie sobie co to jest zaplecze

dla jednego sa to opisy gg, ktore ledwo siedza w indeksie, dla drugiego stona generujaca 10k uu dziennie

zarobki miedzy tymi dwoma formami sa diametralnie rozne - jedne moze uzyskac xx pkt. w systemach, drugie moze zarabiac na wiele sposobow (nie wykluczajac systemow)

Nie można przeginać bo ludzie nie lubią reklam, i spróbuj z jednostkami linków, lub graficznymi reklamami kwestia testów, u mnie co prawda po długim kombinowaniu skoczyło CPM z 19$ do koło 60$ przy mniejszej ilości reklam niż miałem na tych co mam AS

dla jednego sa to opisy gg, ktore ledwo siedza w indeksie, dla drugiego stona generujaca 10k uu dziennie

Cały czas mnie rozbrajają te opinie o opisach gg itp, masz jakieś? wiesz czy z nich idzie coś wyjąć?

A sprawdzę, kiedyś czytałem o jakiś skryptach, ale czas je przetestować. A co do pytania na temat spamiku z 2k site i wygenerowaną treścią, doszedłem do wniosku, że będzie stało do czasu, aż ktoś zgłosi spam report.

A niech poleci nawet stawiasz w moment i jakiś czas coś z tego będziesz miał, a postawić to może dziecko nawet. Najwyżej nowe się postawi, co ryzykujesz parę złotych na domenę porób jeszcze kilka subdomen nie za wiele żeby nie bolał ban na domenę, a oprócz tego staraj się robić normalniejsze zaplecze

Apropo tej drugiej wersji zaplecza i turstyki, która na początku była głownym tematem.

Turystyka to dla mnie zdjęcia + opisy. Jakie darmowe (albo płatne) skrypty polecacie dla 1 osoby prowadzącej serwis o turystyce?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności