Skocz do zawartości

czystki ... ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

może zaobserwowaliście jakies czystki w G ? poleciały mi dawne qlweby ponownie i co dziwne 2 katy oparte na indexu :|

czyzby znowu czystki spamu czy tez znowu mam "uprzejmie donosze" ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A$ nie. podejrzewam raczej zbyt słabe linkowanie i zerowy ruch ... ale ... mam pare ale.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Właśnie przeglądałem moje precle i niczego nie zauważyłem, no może ostatnio mi wyrównało PR do 2, ale leprze 2 niż 0. Inna sprawa, że są one prywatne i na "uprzejmie donoszę" jest małe prawdopodobieństwo raczej, chociaż nie wykluczam, że któregoś dnia doznam szoku :P nie pierwszy, nie ostatni :)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Tak raptownie Ci poleciały czy powoli indeks się zmniejszał ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

zajęlo to może 2-3 dni ... site był rozny - kilanascie.dziesiąt.set podsron - legło wsio do 1%

MI również jeden z katalogów leci na łeb na szyję. Jeszcze coś zostało w indeksie, ale to już resztki.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

mi jeden katalog jak narazie powoli wyindexowuje z 2000 spadlo juz do 300 hyyy

no i zauważyłem dziwną rzecz niedawno postawilem precla i go troszke zaindexowało potem wyindexowało i znów pokneło do tej samej ilosci he? wszysko działo sie w ciagu moze 5-6dni ;]

Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o  medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/

no i zauważyłem dziwną rzecz niedawno postawilem precla i go troszke zaindexowało potem wyindexowało i znów pokneło do tej samej ilosci he? wszysko działo sie w ciagu moze 5-6dni ;]

Ja od dłuższego czasu obserwuje to zjawisko na nowych stronach, dzieje się tak również z nowymi podstronami po pingowaniu.

Odnośnie katalogów sprawdziłem moje scuttle, i faktycznie site poleciał ostro w dół 30-70%. Jednocześnie wszystkie precle utrzymały się w indeksie. Być może Google wzięło się za site katalogów? Odnoszę wrażenie że z tym site będzie jak z komendą link: - Google będzie pokazywało tylko część wyników. Inaczej mówiąc pokaże to co chce pokazać :P

no może ostatnio mi wyrównało PR do 2, ale leprze 2 niż 0.

Mała poprawka. Pisze się lepSZe :)

LOL heh nie wiem jak to się stało że auto-korekta to przepuściła hehe :D

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności