Skocz do zawartości

Chyba filtr od google na moje forum filmowe :/

Knight

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu spotkało mnie to samo. Również jestem administratorem forum filmowego.

Dodawałem jedynie linki do katalogów i nie za dużo. W sieci google moja strona jest zaledwie od miesiąca i dlaczego miałaby się skończyć jej FSB tak szybko.

Udało się trudem wypozycjonować forum na 3 stronę w google ciężkim trudem a teraz znajduję się na 13.

I żeby nie było, na moim forum nie udostępnia się żadnych filmów ani linków do nich. Wyłącznie opinie i recenzję.

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj.

Mam jeszcze jeden punkt w adderze,który zamierzam jakoś wykorzystać.

I teraz moje pytania:

Czy jest w ogóle sens katalogowania adderem?

Czy zwiększy to prawdopodobieństwo dostania filtra?

Chciałbym ustawic na 3 katalogi dziennie,czy to moze nie za mało? (nie chce zbyt duzo,zeby nie dostac filtra :/ )

Prosze o odp i pozdrawiam :)

wszystko zalezy od bazy addera jaka posiadasz

jak dzialajacych masz 95% to mozesz ustawic kilka dziennie

jak dzialajacych masz 5% to mozesz ustawic 1000

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Nie wiem ile mam dzialających,ale jest tak, ze np. jak ustawie na dodawania do 5 katalogów dziennie to jak jakies katalogi nie dzialają i sie nie doda do nich to dodaje aż załapie dobry,działający katalog.

Czyli w skrócie to jest tak ze moge ustawic na 3 katalogi dziennie,ale bedzie próbowało dodac do 20 i w tym te 3 działające z moim wpisem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności