Skocz do zawartości

Chmura tagów

Kubos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie odnośnie tagów dla różnych wpisów na stronie. Otóż powiedzmy, że prowadzę stronę jakiegoś serialu, chcę wprowadzić tagowanie newsów, jeśli będę tagował frazę będącą nazwą serialu, to rozumiem, że będzie ona pozycjonowana osobno, a strona główna (tą którą do tej pory pozycjonowałem) będzie pozycjonowana osobno?

Może trochę niezrozumiale to napisałem. Ale chodzi mniej więcej o to, czy nie będę sam sobie robił konkurecji w google? Bo mam załóżmy wypozycjonowaną stronę (adresstrony.pl) pod frazą, która jest nazwą serialu, a teraz będę pozycjonował jakiś tag tej strony, który będzie tą samą frazą (i będzie to przykładowo adresstrony.pl/tag=nazwa_serialu).

Pytanie zatem, czy warto coś takiego robić? A może się w czymś mylę?

Mam nadzieję, że to co napisałem jest chociaż trochę zrozumiałe.

Nie jestem przekonany, czy dobrze Cię zrozumiałem, bo opisałeś swój problem wyjątkowo zawile, niemniej...

Ta sama strona nigdy nie będzie dla siebie "konkurencją". Skoro pozycjonujesz stronę główną oraz będziesz linkował tagi, to bardzo możliwe, że będzie miało miejsce takie zjawisko, jak tu.

Jeżeli nie o to Ci chodziło, to napisz raz jeszcze proszę w czym masz problem. Starałem się zrozumieć. :-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

To może ja się podczepię z krótkim pytaniem: czy w dzisiejszych czasach chmura tagów ma wpływ na wynik pozycji w wyszukiwarkach?

O ile kiedyś chmurki można było spotkać na bardzo wielu stronach - w moim odczuciu teraz jakby ta technika zamierała. Czyżby była nieskuteczna lub mizernie skuteczna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności