Skocz do zawartości

Reklamy en na polskiej stronie winna domena.

Qbexus

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj spotkałem się z dziwnym zjawiskiem kupiłem domenę .biz która jest zlepkiem 2 polskich słów postawiłem wordpressa dodałem wpisy i reklamy i tu zonnk.

Na głównej wyświetlają się reklamy po angielsku na każdej innej podstronie jest o.k. wykluczyłem wpływ skórki itp. Co się okazało, jak wstawię statyczną stronę to na domena.biz są reklamy en a na domena.biz/index.php już po polsku.

Wygląda to na buga adsense może ktoś ma jakiś pomysł? w ostateczności pozostanie przekierowanie głównej na jakąś podstronę.

Problem polega na tym, że tekstu jest full i jak pisałem jest to związane z domeną bo ta sama strona tylko że nie na domena.biz a na domena.biz/index.php wyświetla się ok. Nikt jeszcze się nie spotkał z takim dziwactwem? A jak najlepiej zorganizować przekierowanie w wp np na domena.biz/home nie bardzo mogę przez ftp edytować htaccess ma jakieś dziwne uprawnienia poustawiane.

czego tak sie gorączkujesz, jak nowa domena to nic dziwnego ze reklamy wyswietlaja sie brzydko mówiąc "z d...py" poczekaj troche kilka razy bot adsense przeleci po stronie i bedzie sie wyswietlalo co innego, ktos kiedys pisal na tym forum ze dopasowywanie reklam do tresci moze potrwac nawet 7-14 dni a wiec odczekaj spokojnie i bedzie git

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności