Skocz do zawartości

brrr :)

kava

Rekomendowane odpowiedzi

napisałabym, ze jak tak mozna, ze przeciez wkladasz mi nie moje slowa w usta...

tylko wtedy pewnie pojawiłyby się 3 kolejne strony w wątku.. :]

A we wtorek.. poznam Cię po kosie? :]

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A we wtorek.. poznam Cię po kosie? :]

No nie ;) bo niemieści się do autka ;)

Ale będe miał węża prysznicowego za pasem :mrgreen: już dziś biore się do demontażu :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Tomek nie badz beszczel na tym zdjęciu to Ja

Czyli kill bill i kava to jedna i ta sama osoba? :)

Czyli w tym wątku rozmawiasz sam ze sobą? :P

a fee Pytanie osobiste :P

Niewiem ;) bo zbiłem lusterko jak odkręcałem swoją sztuczną nogę ;)

Sztuczną nogą nie zaszpanuje bo dębowa nie cyprysowa :P

I oto ten temat pokazuje jak ciągnąc w nieskończoność wątek o wężu przysznicowym można zajać sie zawodowo hudrauliką

K>B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności