Skocz do zawartości

Czy strona jest w swl?

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi ci o to czy emituje linki z SWL czy jest pozycjonowana przy pomocy SWL ? Pierwsze jest sprawą oczywistą wystarczy sprawdzić linki na stronie, drugie w zależności od SWL można sprawdzić albo z SWL( gotlink itp ) lub analizują backlinki ( weblink ) w yahoo.

Po 1: to dział "Dla początkujących" Panie moderator więc nie rozumiem twojego głupiego tekstu widać boisz się rosnącej konkurencji :D

Po 2: Radze sobie dobrze patrząc po wynikach... zresztą nie zajmuje się stricte pozycjonowaniem, a jak mówi stare porzekadło "nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi" i jeszcze "kto pyta nie błądzi" ( mógłbym dodać także że "mierze siły na zamiary") zresztą nikt nie powiedział że nie znałem odpowiedzi która jest w sumie logiczna (dzięki za nią) aczkolwiek wolałem się upewnić co do słuszności moich podejrzeń.

ps. a jak ewentualnie nawet bym tego nie wiedział to powinieneś się cieszyć bo jak mi źle będzie szło to ty być może pozyskasz klienta chyba że będziesz za bardzo zajęty pisaniem postów nie na temat na forum ;)

Po 1,2,3, piate i najwazniejsze, zanim wezmiesz sie za pozycjonowanie klienta to sie doszkol. Daruj sobie tez pisanie "ja wiem, ale pytam tak sobie" i inne tego typu. Osoby ktore zabieraja sie za pozycjonowanie klientow nie zadaja pytan w dziale dla poczatkujacych..

PS Zapoznaj sie z seo etyka i co to poszanowanie klienta.

eot

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

"Wszędzie brak szacunku do nowych użytkowników, nazywanie ich pokemonami i inne nieprzyjemne traktowanie. Czujecie się mądrzejsi i jesteście, więc zachowujcie się troszke bardziej dojrzale. Wielu z Was brakuje wyrozumiałości, cierpliwości i chęci niesienia pomocy co sprawia, ze nowy użytkownik nie czuje się to dobrze."

co obrosło się w piórka od tamtego czasu... jakoś Inco nie miał problemu żeby mi odpowiedzieć, a jak mnie odsyłasz do seo etyki to najpierw zapoznaj się z regulaminem forum pomijając już nawet fakt że jesteś moderatorem i powinieneś dawać przykład to nijak się do niego nie stosujesz. I pozwól że klient będzie decydował czy mu odpowiada moja praca czy nie

Klient nieswiadomy czesto nie zdaje sobie sprawy komu zleca usluge pozycjonowania. Masz klienta wiec to powinno oznaczac, ze znasz sie na tym co robisz ale tak nie jest, bo zadajesz banalne pytania w dziale dla poczatkujacych. Na Pio nie tolerujemy rzeczy jak: krzaki, nierzetelni partnerzy i "pozycjonerzy" przez ktorych opinia o branzy leci na pysk i przez ktorych klient przychodzi na Pio i zakalda topiki "placilem ale mam filtr, bo pozycjoner nie zna podstaw seo".

Zrozumiesz to jak klient przez Ciebie wpadnie w klopoty i obarczy Cie o to wina.

Jak wspoamnialem wczesniej eot, bo widze ze nie rozumiesz o czym pisze tylko czujesz sie dziwnie pokrzywdzony.

Oczywiście że nie rozumiem bo czepiasz się bez powodu nigdy nie korzystałem z swl ponieważ nie czułem potrzeby jakoś radziłem sobie bez tego, czyli jestem sprytniejszy niż ty skoro ja potrafię wypozycjonować stronę bez korzystania z tego a ty nie.... Zresztą jak sam pewnie dobrze wiesz swl według różnych opinii to najlepsza droga do otrzymania bana. Jeśli uważasz że to wiedza konieczna to twoja sprawa, ja uważam inaczej a wyniki pozycjonowania są po mojej stronie. Piszesz oet bo chcesz mieć ostanie słowo w temacie? Jeśli oet to pokasuj wszystkie posty nie na temat czyli wszystkie od 2.

jestem sprytniejszy niż ty skoro ja potrafię wypozycjonować stronę bez korzystania z tego a ty nie

To co ja potrafie nie jest Twoja sprawa to raz. Dwa: absolutne minimum i podstawy pozycjonowania, to miedzy innymi umiejetnosc wyszukania bl jakie prowadza do strony i ich analizowanie. Ty nie potrafisz nawet tego, wiec zabieranie sie za swiadczenie uslug pozycjonowania, to w Twoim przypadku jak prowadzenie autobusu nie majac prawa jazdy na zadna kategorie.

Zresztą jak sam pewnie dobrze wiesz swl według różnych opinii to najlepsza droga do otrzymania bana

Nie daja banow tylko za to, ze na stronie jest swl. Kolejny dowod Twojej "wiedzy"

Piszesz oet bo chcesz mieć ostanie słowo w temacie

Z postu na post piszesz coraz wieksze niedorzecznosci a ja nie mam ochoty na nie odpowiadac i Cie naprostowywac bo to do Ciebie nie dociera. Nie bede wiec strzepil jezyka, moze ktos inny zechce Cie uswiadamiac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności