Skocz do zawartości

[Wykonam] Wysokiej jakości, w 100% unikalne teksty

dante840

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zajmuje się pisaniem profesjonalnych tekstów pod SEO i na blogi/strony internetowe. Pisanie tekstów jest moją codziennością, mam w tym wprawę i robię to z chęcią. Jestem zainteresowany dłuższą współpracą lecz to nie znaczy, że dorywczych zleceń nie przyjmuje, wręcz przeciwnie. Jestem pewien, że zarówno ja jak i mój zleceniodawca będziemy dumni i zadowoleni z naszej współpracy. Jestem osobom uczciwą, pisanie tekstów wcale nie jest łatwe i do końca przyjemne mimo tego, że naprawdę lubię pisać. Jestem pewien, że lepiej zapłacić 20% więcej za tekst u mnie i cieszyć się profesjonalizmem i unikalnością niż zapłacić 20% mniej za tekst, który nie będzie ani profesjonalny ani unikalny.

Dlaczego warto u mnie zamówić teksty?

Jak sami wiecie konkurencja w pisaniu tekstów nie jest mała lecz jestem pewien, że nie każdy przykłada się do pisania tekstów tak jak ja, dla mnie jest to coś więcej niż tylko pisanie na klawiaturze, jest to moje ulubione zajęcie, dzięki temu mogę się dowiadywać wielu rzeczy a przy okazji nawiązywać kontakty z ludźmi, którzy posiadają zainteresowania przybliżone do moich własnych. Zapewne wielu z was już nie raz, nie dwa "przejechało się" na osobach, które proponowały pisanie tekstów. Mam coś więcej niż większość osób, które piszą teksty, posiadam doświadczenie, jestem sumienny i można mi zaufać. Terminowość, unikalność i profesjonalizm to moje główne atuty, ponieważ zależy mi na dłuższej współpracy i szanuję każdego z kim mam styczność.

Co oferuję?

- szybki i miły kontakt (GG, E-mail, PW)

- terminowość

- 100% unikalności

- brak błędów ortograficznych

- brak błędów stylistycznych

- tytuł dla każdego tekstu

- wysoką jakość

- profesjonalizm

MOJA OFERTA

W PRZYPADKU GDY TEMAT JEST NARZUCONY PRZEZ ZLECENIODAWCĘ:

Teksty pod SEO: (do pozycjonowania)

- ponad 500 znaków 2 zł

- ponad 800 znaków 2.5 zl

- ponad 1000 znaków 3 zł

- ponad 1200 znaków 3.5 zł

- ponad 1500 znaków 4.5 zł

- ponad 2000 znaków 6 zł

Recenzje, teksty (na strony, blogi)

- ponad 500 znaków 4 zł

- ponad 800 znaków 5 zł

- ponad 1000 znaków 6 zł

- ponad 1200 znaków 7 zł

- ponad 1500 znaków 9 zł

- ponad 2000 znaków 12 zł

W PRZYPADKU GDY TEMAT ZALEŻY ODE MNIE:

10% zniżki!!!

MOJE PRZYKŁADOWE TEKSTY:

Tekst na stronę:

Słowo kluczowe "belgia"

1. Belgia - informacje ogólne

Belgia to państwo członkowskie oraz federacyjne, które posiada trzy regiony. Krajobraz Belgii jest różnorodny, jak się okazuje, nawet bardzo ponieważ 67 km to wybrzeża i nadmorskie niziny nad Morzem Północnym. Stolicą Belgii jest Bruksela, w której swoje siedziby ma wiele organizacji międzynarodowych, przede wszystkim UE i NATO. Belgia to kraj, któremu w 1830 roku udało się odzyskać niepodległość. Jako ciekawostkę, dodam, że Belgia to kraj, który słynie na całym świecie z czekolady. Do najpopularniejszych potraw Belgijskich należą małże z frytkami, które wynalezione zostały w Belgii. Belgia rozciąga się na ponad 30 tys. kilometrów kwadratowych, według danych z 2000 roku, zamieszkuje ją około 10 milionów ludzi. Zaludnienie tego kraju wynosi ok. 334 osoby na jeden kilometr kwadratowy. Warto dodać, że Belgia to jeden z najgęściej zaludnionych państw w Europie. Warto dodać, że w Belgii obowiązują dwa języki urzędowe, są nimi: Język Francuski oraz Język Flamandzki. Katolicy stanowią 90% mieszkańców tego kraju.

Tekst pod SEO

Słowo kluczowe: "gry"

1. Gry - dla kogo?

Żyjemy w czasach w których prawie każdy z nas ma styczność z grami. Jak się można szybko przekonać, gry potrafią wciągnąć każdego, bez względu na wiek. Gry nie bez powodu zyskały sobie ogromną popularność w wielu krajach, jak się okazuje, szczególnie w krajach europejskich, ponieważ to właśnie one są mocno rozwinięte. Gry rozwijają się w błyskawicznym tempie, z roku na rok są coraz nowsze i lepsze gry, które niestety wymagają coraz to lepszego komputera co niestety jest kosztowne. Jak sami widzicie, gry są dla każdego z nas, ja osobiście znam wielu ludzi, którzy dość często graj w gry i w ogóle się tego nie wstydzą, a są w śród nich tacy, którzy mają dużo ponad 15 lat. Ja dla przykładu lubię pograć po pracy choć nie zawsze mam na to czas. Jestem pewien, że każdy z was już nie raz, nie dwa miał styczność z grami i jestem pewien, że każdy z was doskonale wie, że gry są godne uwagi, ponieważ oferują nam naprawdę wiele, począwszy od rozrywki po odpoczynek, tak, gry są świetnym rozwiązaniem na odreagowanie od codzienności.

KONTAKT:

GG: 11789427

E-mail: ksw9800@prokonto.pl

PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności