Skocz do zawartości

System zarządzania reklamami

elliot

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi mi o rotator banerów, niezrozumiale się wyraziłem :( , wystarczy w php krótki kodzik machnąć i już ;)

edit

Jeśli Twoja Strona jest oparta o jakimś CMS to znajdziesz na 95% jakąś wtyczkę która umożliwia zarządzanie reklamami .

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

OpenX starczy aż nadto - zwłaszcza, że na dobrą sprawę nawet nie musisz go trzymać na własnym serwerze. Wejdź na ich stronę - autorzy sktryptuu oferują możliwość hostowania skryptu u nich.

po rejestracji otrzymałem to. ha!

Nieupoważniony dostęp

Przepraszamy za tę niedogodność, ale nie masz uprawnień, aby wyświetlić tę stronę. Jeśli sądzisz, że to błąd, skontaktuj się ze swoim menedżerem konta.

i zrezygnowałem na rzecz openx.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności