Skocz do zawartości

Z czego naparzacie po katalogach i preclach?

Kea

Rekomendowane odpowiedzi

może linkować wszystkim, czym tylko chcesz... stać Cię na mocne i porządne linki, linkujesz nimi, stac Cię tylko na tak zwane byle co, to linkujesz byle czym, nie masz czym linkować, to nie linkujesz...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Najlepszym sposobem jest tworzenie swoistej pajęczyny linków pomiędzy poszczególnymi wpisami w preclach i katalogach, tzn. każdy artykuł niech zawiera tylko jeden link do pozycjonowanej witryny oraz 2-3 linki do tekstów opublikowanych w innych preclach. Potem wystarczy doprawić to systemem automatycznej wymiany odsyłaczy oraz Adderem i nic więcej się chyba wymyślić nie da. Warto też dodać, że jeśli dodawane artykuły są naprawdę oryginalne i przedstawiają unikalną, cenną, praktyczną wiedzę, zdarzają się sytuacje, że inni internauci sami zupełnie dobrowolnie do nich linkują z forów czy blogów. Zatem powinno się w miarę możliwości dbać o najwyższą jakość treści.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Warto też dodać, że jeśli dodawane artykuły są naprawdę oryginalne i przedstawiają unikalną, cenną, praktyczną wiedzę, zdarzają się sytuacje, że inni internauci sami zupełnie dobrowolnie do nich linkują z forów czy blogów. Zatem powinno się w miarę możliwości dbać o najwyższą jakość treści.

Tu masz rację ale niestety prócz tego, źe sam art zawiera jakąś ciekawą treść to i sam blog musi się też jakoś prezentować. Dobry art na spamie ma marne szanse aby został przez kogoś odnaleziony. Ostatnio jakby moda na stawianie precli minęła ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jeżeli preclujesz tematycznie to schemat :

2 linki na strone pozycjonowana + 1 link do innego wpisu w innym preclu, ew 1+2, do tego po 1-2.5k punktów z e-Weblinka na około 10-14dni. :)

Pozdrowienia

Możesz np z:

* innego precla

* z katalogów

* przy pomocy SWL

* z własnego zaplecza

* pingować, tylko w celu szybkiego znalezienia przez google linka

* komentując blogi wp, i w polu gdzie podajesz url, wpisujesz adres strony wpisu który chcesz linkować

To takie rozsądne propozycje, a inneg niezbyt dobre, to z:

* księgi gości

* for

* innych spamów

Ja ostatnio tak naparzyłem jeden wpis z linkme (200 punkcików) , że wpis z katalogu znalazł się w top10 a stronka gdzieś na 40 miejscu :) Dlatego też trzeba uważać :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Temat dopalania swlami przewija się cały czas - chyba za każdy razem inne liczby są podawane, więc się zapytam. 200 pkt przez tydzień w tym wypadku eweba zwiększy dużo szanse zaindeksowania wpisu preclowym?

Daj 1000 na tydzień lub 2 jak masz duży zapas - to najlepsze ustawienia.

Ja ostatnio tak naparzyłem jeden wpis z linkme (200 punkcików) , że wpis z katalogu znalazł się w top10 a stronka gdzieś na 40 miejscu :) Dlatego też trzeba uważać :)

Mi to się zdarza nagminnie (zwłaszcza jeśli chodzi o katy zgreda i Mara) co świadczy tylko o tym jak dużą moc posiadają niektóre katalogi. Oczywiście z czasem sytuacja ulega odwróceniu :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Temat dopalania swlami przewija się cały czas - chyba za każdy razem inne liczby są podawane, więc się zapytam. 200 pkt przez tydzień w tym wypadku eweba zwiększy dużo szanse zaindeksowania wpisu preclowym?

jak dla mnie 200pkt eweba to minimum, chyba ze ustawisz na miesiac

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności