Skocz do zawartości

[Inne]Poszukuję pracy jako programista PHP

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :)

Poszukuję pracy jako programista PHP, jestem w stanie napisać wiele ciekawych aplikacji, w tym np systemy zarządzania treścią itp.

Umiejętności:

* PHP - stopień znajomości: dobry

* MySQL - stopień znajomości: dobry

* CSS - stopień znajomości: dobry

* XHTML - stopień znajomości: dobry

Ponadto, od pewnego czasu uczę się programować obiektowo w php5, dzięki czemu zwiększam swoje umiejętności z dnia na dzień, oraz zdobywam doświadczenie potrzebne przy realizacji trudniejszych projektów.

Może napiszę trochę o swoim doświadczeniu, od paru lat programuję w php, dzięki czemu zwiększam swoje doświadczenie i umiejętności, co za tym idzie, codziennie spotykam się z wieloma problemami, które staram się rozwiązywać w jak najlepszy i najbardziej optymalny sposób. Jestem osobą lubiącą programować, oraz szybko uczącą się nowych rzeczy, dzięki czemu nauczenie się nowego języka, na potrzeby przyszłych projektów jest kwestią czasu.

Interesuje mnie praca stała, na stałą umowę i najlepiej zdalna, ale w tej kwestii zawsze możemy się dogadać.

To na tyle jeżeli chodzi o mnie, osobom zainteresowanym, mogę podesłać kawałek kodu mojego autorstwa, a także udzielić więcej szczegółów dotyczących mojego doświadczenia i umiejętności.

Kontakt:

email: biuro(malpka)exploit-media.eu <- temat: Praca: programista

gg: 6293826

Pozdrawiam Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności