Skocz do zawartości

Pozycja w onecie......

zX|studio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam stronę na której pojawia się tylko raz słowo xxx.

Strona jest dodana do kilku katalogów. Ma PR=1.

W onecie jestem na 9 pozycji.... Chyba zawysoka ta pozycja? Stronę pozycjonowałem na inne słowa.

Może mi to ktoś wyjaśnić / rozjasnic?

Pozdrawiam

.. Out oF mY Mind ..

Moja strona też występuje na wysokich pozycjach pod słowami, które nie mają z moją tematyką związku.

Przykład

hale stalowe

strona www.setia.pl

Tylko potwierdza to że onet nadal sobie nie radzi z własną wyszukiwarką.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Spadek udziału onetu z 15% rynku do 10% rynku to faktycznie kasy o 1/3 mniej to na wakacje może brakować, poczekamy miesiąc onet będzie mieć udział 5% w rynku kasy jeszcze mniej i się okarze że w ogóle jej nie ma na prowadzenie firmy. :) A yahoo już zakłada filie w Polsce, tylko czekać rączki zacierać.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

szkoda gadać, rosyjska ruletka

wywaliło w ogóle www.dominium.pl , zamiast tego widzi samo dominium.pl ale juz na pozycjach tragicznych. a zanim się zawaliło na hasła "mieszkania", "domy", "nieruchomości" byłem zawsze w pierwszej trójce.

oby padła wreszcie ta oszukiwarka i będzie spokój. zostanie google i spółka

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

zostanie google i spółka

Wg mnie monopol też nie będzie niczym dobrym...

no też prawda, masz rację, ale takie hece jak teraz porobił onet to przyznaj jest zagranie kwalifukujące go do czerwonej kartki

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Ja widzę, że Onet się podnosi z kolan, chociaż nie wiem jakim cudem  :? 

https://www.ranking.pl/rank.php?stat=domeny10PL

Całkowicie zgadzam się z Setia, w ogóle moim zdaniem z wyszukiwarki Onetu korzystały od dawna osoby nieco słabiej obeznane w Internecie - zależność była prosta: największy i najpopularniejszy polski portal (choć ja osobiście wolę Interię :) ) to przy okazji wyszukiwarka korzystała, o Google to już trzeba po prostu wiedzieć, że istnieje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności