Skocz do zawartości

zaplecze tematyczne obniżona wartość

wikweb

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wizytator G stwierdzi, że strona do d**y, to siła linków zmaleje czasem do zera. ;)

taki stary user a takie brednie opowiada

ps. se wyobrażam tego pracownika co ma miliard stron do przemoderowania , wchodzi na stronę , rzuca kostką w zależności ile wypadło tyle pkt dostaje

Marketing internetowy dla firm

Xman, Ty się jednak na żartach nie znasz. A może masz uczulenie na żółty kolor emotki? Takiej jak ta ;)

Chociaż to co napisałem w formie żartu czasem się sprawdza.

Adsense nie ma wpływu na siłę linków.
Bezpośrednio nie, ale umieszczenie Adsense może być początkiem całego łańcucha zdarzeń, które mogą się skończyć tak jak napisałem.

Eksperyment Discover.pl

Jak wizytator G stwierdzi, że strona do d**y, to siła linków zmaleje czasem do zera.

ja cie zrozumiałem tak : moderator przegląda stronę jak mu sie nie widzi to obniża wartość linków wychodzących

no ale zawsze mogę też źle zrozumieć w koncu jesteśmy tylko ludzmi ;)

Marketing internetowy dla firm

Jak wizytator G stwierdzi, że strona do d**y, to siła linków zmaleje czasem do zera.

ja cie zrozumiałem tak : moderator przegląda stronę jak mu sie nie widzi to obniża wartość linków wychodzących

no ale zawsze mogę też źle zrozumieć w koncu jesteśmy tylko ludzmi ;)

musialem to napisac :D

czy to przypadkiem nie Twoje ulubione stwierdzenie? :D

innym tyle razy to wytykasz

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...dzy%20wierszami

no ale zeby nie bylo offtopu...

to zadam konkretne pytanie:

dostal ktos kiedys jakas kare na strone pozycjonowana za posiadanie np 100 zaplecz prowadzacych do niej i wszystko na 1 koncie?

a wogole to tylu tematu sugeruje cos zupelnie innego...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności