Skocz do zawartości

Wymienie się prywatnymi preclami.

lucky

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuje sobie stworzyć niewielką listę naprawdę dobrych precli. Oczywiście wybiłem sobie z głowy publiczne listy, dlatego podzielę się tym co mam, a w zamian może ktoś udostępni coś ze swojej prywaty.

Może najpierw scharakteryzuje swoje precle, na których mogę udostępnić konto.

Ilość:

20 sztuk, każdy na innej domenie, na różnych hostingach (rozdzielone na kilka IP).

Domeny:

Wszystkie na 100% będą przedłużone. 10 to regionalki, a pozostałe 10 to .com. Kilka dostało PR w ostatnim updajcie.

Presell Pages:

Na każdym jest po kilkanaście (10 - 30) unikalnych, podlinkowanych i tematycznych artykułów. Same precle od kilku miesięcy mocno linkuje SWL-ami (stałe i rotacyjne), z innych precli + katalogów. Max. 3 linki na artykuł. 0 innych linków wychodzących (oczywiście poza tymi z artykułów).

Tematyka:

Ogólnotematyczne, z podziałem na kategorie.

Czego szukam?

Podobnych precli. Prywatnych, podlinkowanych, z unikalną treścią.

Dajesz dostęp do swoich prywatnych precli, a zamian dostajesz konto w moich preclach.

Wszystkie artykuły, dodawanie z mojej strony, będą unikalne, tematyczne, pisane od początku do końca ręcznie przez człowieka. I będą posiadały nie więcej niż 2 linki w treści (chyba, że masz limit 1 anchor linku na artykuł - nie ma problemu). Artykuły będą dodawane z częstotliwością od kilku do kilkunastu sztuk tygodniowo.

Gdyby ktoś miał jakieś pytania, to niech pisze śmiało tutaj.

Jeśli ktoś jest zainteresowany wymianą, to zapraszam na PW.

P.S. Bardziej interesują mnie precle ogólnotematyczne.

Pozdrawiam

lucky

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności