Skocz do zawartości

Odpowiedzi z matury z j.polskiego 2009

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Co by się stało, gdyby 4 maja opublikować wyniki z matury na swoich stronach z datą 3 maja i posłać news do serwisów informacyjnych o możliwym wycieku.

Myślicie że Centralna Komisja Edukacyjna miała by możliwość 'obronienia' się przed takim 'atakiem'?

I co by było gdyby ten numer powtarzać co roku, z większą skalą, zrezygnowali by z matur?

;)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

MMP jak ktoś ma ochotę na wielogodzinne przesłuchania, wizytę ABW i zabezpieczenie sprzętu to czemu nie zrobić takiego żartu ;)

Ale czołówka gazet/serwisów gwarantowana ;p

taki żart sytuacyjny :B, podobnie można zrobić z newsami z różnych stron - publikujesz + data 2 godziny wcześniej niż na stronie z której kopiujesz.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Stwór, ja matury nie pisałem ;)
To Ty jeszcze taki młody?

A swoją drogą zabawa pewnie była by przednia :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

jestem ciekaw jeszcze jakby to sąd rozstrzygał ? bo jeśli art jest bazie zapisany to datę można dowolnie kreować - chyba że jakoś po logach można dojść

np gdy zapisujemy w pliku - mamy datę ostatniej modyfikacji

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności