Skocz do zawartości

Gdzie popełniłem błąd?

luzaik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Tym razem mam pytanie w kwestii pozycjonowania wyszukiwarki mp3 która działa pod domeną boxmp3.eu, domena została wykupiona w grudniu ubiegłego roku, od miesiąca systematyczne pracuje nad optymalizacją i pozycją tej strony, dodaje do 10 katalogów na dzień przez adder-a, wstawiam linki na forach, lepszych katalogach jak i płatnych, oraz w różnych serwisach gdzie można, nie przekraczając max 15-20 wpisów na dzień, jest skierowanych 5 linków z tematycznych serwisów na pół roku i nic nie widać efektów. O co konkretnie mi chodzi jeszcze dwa tygodnie temu serwis zaczął skakać coraz wyżej najpierw był w pierwszych 500, potem 397 i ostatnio 277 na słowo wyszukiwarka mp3, a od dwóch tygodni nie występuje strona nawet w pierwszym 1000, co może być powodem takiej sytuacji strona dobrze się indeksuje przykład site:, też mam pytanie co do optymalizacji, sprawdzam serwis za pomocą: seotool.07x.net, i na tej stronie seotool nie odnajduje opisu strony i słów kluczowych czy jakiś błąd może być w skrypcie strony i jednocześnie to wpływa na problem z pozycjonowaniem?

Drugie moje pytanie mam co do przekierowania 301, wiem że wyszukiwarka google interpretuje strony z www i bez www jako dwie różne strony i linkując stronę www i bez www moc rozkłada się jako na dwie strony, zrobiłem przekierowanie tego typu (udostępnione na stronie: https://www.tarnaski.eu/blog/przekierowanie-301/) w pliku .htaccess:

1.

RewriteEngine On

2.

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.tarnaski.eu(.*) [NC]

3.

RewriteRule ^(.*)$ https://tarnaski.eu/$1 [R=301,L]

a mam pytanie jak dodać do tego kodu również przekierowanie np. z ze strony z www lub bez www ale z pliku www.aaa.pl/index.html lub https://aaa.pl/home.html która też otwiera stronę główną serwisu?

Z góry dziękuję za kolejną pomoc

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Darmowe mp3 to coś co dla wielu kojarzy się z rajem w sieci, ale dla Google to po prostu sodoma i gomora. Google powystawiało ostatnio bardzo dużo filtrów na wyszukiwarki mp3. Skąd to wiem? :)

Dodatkowo Google strasznie tnie sajt.

Najlepszym wyjściem jest wrzucenie co jakiś czas unikalnej treści na główną i żeby wyjść z dołka złapać się za jakieś linki.

Pozdrawiam

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności