Skocz do zawartości

AutoDir katalog dla leniwych

GrzegorzBanka

Rekomendowane odpowiedzi

Moderatora proszę o możliwość edytowania pierwszego postu tak abym mógł dodawać ważne informacje już w pierwszym poście.
Nie ma takiej możliwości. Pisz na PW do któregoś z moderatorów to wstawi w pierwszego posta to co chcesz.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

pixel -> dokładnie tak opisy tworzymy jak do mixera syninimów ale teraz można odawać byle jakie opisy ponieważ to tylko test sprawności systemu. Jutro rozpocznę wprowadzanie testowych katalogów ale chciałem, aby kilka osób postawiło testowe katalogi tak aby wyłapać błędy przed wystartowaniem ostatecznym.

zrobione - "zamoderuj", bo strasznie jestem ciekaw efektu... mogę dodać jeszcze kilka domen/katalogów, bo na razie nie mam siły i pomysłu na nie :-)

na razie mój pierwszy autoDir wyświetla "przerwa techniczne, zapraszamy ponownie za godzinę" - i tak od kilku godzin :-)

no i oczywiście pierwszy link do tego AutoDira spis-stron.eu :)

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

Tak jak pisałem w poście po przerwie, jutro aktywuje cały system uzupełniania - chcę mieć trochę więcej wpisów do rozlosowania do katalogów.

Irek thx za info jutro się tym zajmę.

Pixel przypominam, że na chwile obecną są to testy i po testach będzie nowa wersja (już z obsługą wbudowanego swl i zarządzaniem reklamami) mam nadzieje, że za 2 tyg wsio będzie gotowe i będzie można indexować :]

Tak jak pisałem w poście po przerwie, jutro aktywuje cały system uzupełniania - chcę mieć trochę więcej wpisów do rozlosowania do katalogów.

Irek thx za info jutro się tym zajmę.

Pixel przypominam, że na chwile obecną są to testy i po testach będzie nowa wersja (już z obsługą wbudowanego swl i zarządzaniem reklamami) mam nadzieje, że za 2 tyg wsio będzie gotowe i będzie można indexować :]

wiem, wiem... :-)

brakuje trochę opcji edycji wpisów - chciałem pomiksować w wolnej chwili

Edycje jeszcze nie skończyłem w 100%, ciągle myślę nad edycja - po moderacji nie powinno być możliwości edycji ponieważ po tym zdarzeniu wszystko jest generowane jako oddzielne rekordy i edycja zadziała tylko na jednym rekordzie.

Do tworzenia mix'ów polecam https://trueword.multimediatraffic.com/

Niestety chwilowo aktualizacja katalogów musi poczekać bo na home.pl jak zawsze coś nie działa ;/

Witam, już poprawiłem błąd związany z upload'em i teraz wszystko powinno działać ok.

https://adtest.grzegorzbanka.com/ tutaj jest przykład katalogu jak widać nie wszystko jest tak jak powinno być ale powoli skrypt idzie w dobrym kierunku.

Jeśli ktoś się zarejestrował i chciał dodać katalog to zauważył, że jest straszny problem przy wybieraniu kategorii - ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? czy tak jak jest teraz w radiobuttoanch czy może selectach? Mogę zrobić tak jak jest np na templatemonster.com przy wybieraniu kategorii ale jak będzie ich dużo to też będzie problematyczne ;/

Jeśli ktoś się zarejestrował i chciał dodać katalog to zauważył, że jest straszny problem przy wybieraniu kategorii - ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? czy tak jak jest teraz w radiobuttoanch czy może selectach? Mogę zrobić tak jak jest np na templatemonster.com przy wybieraniu kategorii ale jak będzie ich dużo to też będzie problematyczne ;/

a dlaczego nie zrobisz listy checkboxów i sprawdzenia, ze zaznaczeń ma nie być "więcej niż" ?

proste i przejrzyste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności