Skocz do zawartości

pozycja przy mapce - konkretnie

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

Ach, no więc efekty są praktycznie od zaraz po zweryfikowaniu. Niestety nie osiągam 1 pozycji, wbiłem na max 3 na jedną frazę. Pozostałe niżej.

Nie jest to też związane z pozycją strony w serpach bo moja akurat na pewne frazy jest 1, reszta fraz w top 3. Ale oczywiście mapa wyprzedza.

Nie jest to też związane z tym kto pierwszy ten lepszy, powiedział bym że wyżej są te później dodane, ale nie ma reguły.

W opisie tak jak pisałem, mam bogato fraz wplecionych, a wszystko ładnie składnie i gramatycznie. Potem logo, zdjęcia i wszystko co potrzeba.

Testuje na 3 stronach z tej samej branży i już zgłupiałem.

Dziwne to.

napisz na PW adres strony interesujace Ciebie frazy i geolokalizacje zobaczymy co się da zrobić

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

masz do wyboru tel/sms/kartkę pocztową ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności