Skocz do zawartości

nowy katalog na freeglobes

dudi64

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do wpisów.Oczekuję na sugestie podkategorii.Moderowany.Zaindeksowany,zlinkowany,jeszcze jakiś czas bedę go linkował.

Z pewnością długo nie bedzie nic podpięte .Zero SWL,moich linków itp. Powinno wszystko funkcjonowac ok.Jesli będą jakieś problemy proszę o sygnał.Wpisy będą moderowane codziennie.Opisów-pełnych duplicate nie dodamy.Nie wymagamy w pełni unikalnych opisów ale....Pozdrawiam.

top-indeksacja.pl

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

taaa a tagi proszą się o edytę

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeszcze raz zapraszam do wpisów.Jest już fajnie podlinkowany.Indeksuje sie szybko.Niestety jak to w freeglobes brak możliwości wstawiania linków z panelu wpisu.Ale na kontakt przeslijcie jaki wpis i gdzie wstawić link .( wstawcie w nawiasie PIO-żebym wiedział że to wpis stąd a nie z jakiegoś innego żródła) to wstawię z admina,oczywiście wszyscy chca unikatów,ja też bym chciał,ale mam świadomość jak to wygląda.Ale pełnych duplikatów nie wsadzę.Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Ponownie zapraszam do wpisów.Fajnie się indeksuje.Jednak przypominam że wprawdzie trudno żądać całkowitych unikatów ,to jednak 100% duplikatów nie wsadzę.Niestety nie da się na freeglobe wstawiać linków.Ale jeżeli komuś zależy to prosze przesłać na PW jaki link i gdzie to z panelu admina wrzucę.

Pozdrawiam

jeszcze raz zapraszam do wpisów.Jest już fajnie podlinkowany.Indeksuje sie szybko.Niestety jak to w freeglobes brak możliwości wstawiania linków z panelu wpisu.

nie wiem jakiego freeglobesa masz, że piszesz, że nie można....

używasz trybu dodawania basic... w trybie member (tym z panelu usera, który u ciebie nie działa) jest dostępny edytor grraficzny z opcją linków

(u mnie akurat w tym trybie linki są wycinane chyba, że jest poprawny link zwrotny - w trybie premium linki są dostępne)

zobacz u mnie - to też freeglobes

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

Dzięki zaraz sprawdzę.

Komuś przed chwilą nie wrzuciłem kilku katalogów stron.Proszę mnie nie posądzać że zrobiłem to złośliwie albo ... . Po prostu jesli dodajesz katalogi ( przeciw którym nic nie mam-po to jest ta kategoria ) i piszesz jak bardzo są moderowane , to nie wrzucaj mi kilkunastu duplikatów wpisów.Nawet jednej literki nie chciało ci się zmienić.

Troszeczkę szacunku i postepowania fair wobec siebie.A nie stawiania mnie w sytuacji " jaki to ja jestem zły"

że odrzuciłem wpis katalogu.

Dzięki zaraz sprawdzę.

Komuś przed chwilą nie wrzuciłem kilku katalogów stron.Proszę mnie nie posądzać że zrobiłem to złośliwie albo ...

spokojnie :-)

to moje wpisy... dodaję półautomatem... możliwe, że starą treść wylosował..

niestety ale jak już dodasz ręcznie ponad 100 wpisów to inwencja się kończy :-(

nie mam za złe odrzucenie - zaraz wygeneruję kolejną edycję wsadu do automata i podejmę kolejną próbę...

BTW - zmień kodowanie w mailach powiadamiających i jak możesz dodaj URL którego dotyczy, bo trudno było po tytule wpisu dojść czego dotyczą

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności