Skocz do zawartości

Strony pomagające w pozycjonowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

A co myslicie o pomysle stworzenia jakiegoś darmowego forum i pisania jak w Presslu?

Fora jako precle nie są złym pomysłem. Do tradycyjnego precla potrzebujesz wiele długich artykułów (kilkaset znaków) o wysokiej wartości merytorycznej. Natomiast na forum wystarczą głównie krótkie, kilkuzdaniowe wypowiedzi. :jezyk1:

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Fora jako precle nie są złym pomysłem. Do tradycyjnego precla potrzebujesz wiele długich artykułów (kilkaset znaków) o wysokiej wartości merytorycznej. Natomiast na forum wystarczą głównie krótkie, kilkuzdaniowe wypowiedzi. :)

Z na ktoś jakąś listę Forum Presell ?:piwo:

A tak na poważnie, jak by pomyśleć i pokombinować to i może następca precli by się znalazł.

Edit. Teraz mi wpadło, przykładowo piszesz 3 posty w wybranej kategorii i możesz wtedy dodać sobie linka ;)

Nikt Ci nie odpowiada, bo to już było wiele razy poruszane na forum i to podstawy.

Najlepiej być systematycznym i linki dodawać do starszych stron, im starsza tym bardziej wartościowy link na niej, o ile są to podobne strony. Bo wiadomo ,że link z kilkuletniego zaspomowanego qlweba nie równa jest linkowi ze nowego porządnego zaplecza tematycznego.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności