Skocz do zawartości

Rozpowszechnienie własnego stylu WP

patro

Rekomendowane odpowiedzi

prawda jest taka, że cokolwiek byś nie robił to i tak znajdą się cwaniacy co wyczyszczą szablon do zera - na nich nie ma rady ani zabezpieczeń. Możesz jedynie liczyć na laików, bądź ludzi, którzy doceniają czyjąś pracę. Ale niestety stosunek tych pierwszych do tych drugich jest spory...

Mimo wszystko warto rozpowszechniać swoje dzieła :)

Nie znam się na wp, ale ja bym cały plik footer.php(jeśli taki jest) zakodował. Jeśli to będzie ładna templatka to nie będzie to ludziom przeszkadzać a linki zawsze mogą wstawić po boku zamiast dodawać do stopki. Do tego w innych częściach templatki bym dopisał kody sprawdzające obecność linka w footer.

Moim zdaniem nie każdemu będzie się chciało tyle grzebać i wyszukiwać. Poza tym, spróbować zawsze możesz z jedną templatką i jeśli chociaż coś to da, robić kolejne.

Miejsce gdzie bym wgrywał to pierwsze 10 wyników pod zapytanie w Google wordpress (free) templates

wrzucę, dajcie mi kilka dni aż się z nim uporam, będzie w 3 wersjach kolorystycznych, stopka tak jak pisałem 1 link :piwo:

Co myślicie o takim rozwiązaniu: Stopka zawiera 1 link(nofollow) który prowadzi do strony skąd można go pobrać a drugi(już normalny link) do strony pozycjonowanej?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Ci co maja wiedzę i tak usuną linki wiec nie wiem czy ukrywanie kodu to dobra metoda.

Masa ludzi instaluje i nie wnika im ten jeden link do autora strony nie przeszkadza.

A jak wygladaja wogole te szablony ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności