Skocz do zawartości

Rozo.pl - precel ogólnotematyczny.

Emil25

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałeś bardzo dużo artykułów na raz, nie wszystkie spełniały kryteria publikacji.

Linki w artykułach oczywiście pozostały Twoje.

jaja sobie robisz? za dużo artykułów - gdzieś miałes napisane, że zbyt duża ilośc napisanych artów grozi banem? nie spełniały wszystkie wymogów - te mogłeś wykasować, chyba jest opcja usuń?

dziś podebrałeś arty jutro sobie pozmieniasz linki... prosze usuń wszystkie moje artykuły ze swojego precla ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dodałeś bardzo dużo artykułów na raz, nie wszystkie spełniały kryteria publikacji.

Linki w artykułach oczywiście pozostały Twoje.

jaja sobie robisz? za dużo artykułów - gdzieś miałes napisane, że zbyt duża ilośc napisanych artów grozi banem? nie spełniały wszystkie wymogów - te mogłeś wykasować, chyba jest opcja usuń?

dziś podebrałeś arty jutro sobie pozmieniasz linki... prosze usuń wszystkie moje artykuły ze swojego precla ;)

Jeśli użytkownik dodaje po kilkanaście artykułów, które nie spełniają prostych wymagań, lub też dodaje te same w kółko wtedy go kasuje ( sporadycznie tak robię, ale robię ).

zakręcony Twoje wpisy usunąłem

• 2 miesiące temu...

W regulaminie nie masz ani slowa o tym wymogu, a kasujesz teksty osob spelaniajcych wszystkie zasady podane na stronie (unikalne, zgodnie z limitem linkow itd). Trafiłem tam z innego linka niż ten wątek forum, dzis sprawdzam czy tekst opublikowany, a jego nawet w oczekujacych już nie ma.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

No ale ciezko bylo dodac w wypiekaczu komunikat dla dodajacych tekst, ze all-in-one jest obowiazkowe? Wrzucę skasowany tekst jeszcze raz, ale liczę na to, że nie wyleci z powodu łamania zasad zapisanych na jeszcze innym forum.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Coś za coś ... życie (20 linków to on nie ma).

tylko co w zamian? bo moc artykułu na podstronie gdzie jest 18 linków wychodzących jest przecież prawie żadna, więc szkoda tracić czas na pisanie unikalnego artykułu

ogólnie to się nie potrzebnie czepiam, bo stronek takich jak Twoja jest przecież masa... :)

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności