Skocz do zawartości

Szkolenie z pozycjonowania

Maenal

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sztuka znać techniki i zasady (każdy je dostanie na PIO), sztuka robić to wydajne i z głową a to są miesiące (nawet lata) testów i uczenia się na błędach. Nikt takiej wiedzy nie sprzeda a już na pewno nie w 8 godzin ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Każda profesjonalna firma chce świadomego klienta.

i o to w tym chodzi popieram ta wypowiedz w 100 %

Nie wiem co na szkoleni jest, ale moze zdradzaj tajniki <h35> i wyżej o których nie wszyscy wiedza i długo nie będą wiedzieć. Nie zawsze liczy się link w pozycji ;), ale to juz wiedza nieliczni :zeby:

Dobre szkolenie nie jest złe. Jeżeli nie jest tylko dla początkujących to pozwala zwrócić uwagę na kwestie, które ze względu na pewną rutynę w codziennej pracy są pomijane. Pytanie tylko, czy prowadzący będą na prawdę chętni do udzielania szczegółowych odpowiedzi. Oraz czy będą mieli aż tak szerokie doświadczenie, aby udzielane odpowiedzi wynikały z 'fizycznego doświadczenia' a nie tzw. wiedzy blogowej i forumowej.

Bo raczej większość z nas jest w stanie udzielić odpowiedzi na pytanie z zakresu SEO, przy czym oddzielną kwestią jest to, czy jest ona poprawna, czy po prostu tak gdzieś wyczytaliśmy albo nam się tak wydaje.

Moim zdaniem jeśli ktoś chce nauczyć się pozycjonowania to lepiej wydać 50zł na książkę, kupić parę domenek i testować zdobytą wiedzę, ewentualnie do tego czytać PiO. Ale jak ktoś chce mieć dodatkową pozycje w CV i stać go to może zrobić sobie taki kurs. Osobiście uważam, że trudno nauczyć się pozycjonowania podczas 8h, ale nie oceniam.

Uważam też, że cena kursu jest wygórowana. 1970zł * 30 osób = 59100zł. Chyba, że autorzy poruszą temat rzeczy, o których się nie przeczyta na stronach o SEO ;)

Nie wiem co na szkoleni jest, ale moze zdradzaj tajniki <h35> i wyżej o których nie wszyscy wiedza i długo nie będą wiedzieć. Nie zawsze liczy się link w pozycji smile.gif, ale to juz wiedza nieliczni wink.gif

W tej cenie to co najwyżej techniki <h32> :zeby:

Ja tam generalnie nie jestem temu przeciwny, zawsze to jakaś większa świadomość dla ludzi biznesu o możliwościach, które daje pozycjonowanie.

Nie wiem co na szkoleni jest, ale moze zdradzaj tajniki <h35> i wyżej o których nie wszyscy wiedza i długo nie będą wiedzieć.......

Czacha naprawdę nie wiem dlaczego wyskoczyłeś z tym H są pewne sprawy o których się pisze tylko w wtajemniczonych

Marketing internetowy dla firm

Ja wiem, że najłatwiej jest krytykować, a takie coś jest wszechobecne w internecie bo anonimowość to ułatwia. Zastanawia mnie jednak co tam tak naprawdę będzie. Z mojej strony życzę osobą które tam będą żeby się nie zawiodły.

To czego najbardziej nie lubię w polityce wielu firm, to wciskanie produktów na siłę. Przykład: Klient ma ładną stronę którą szybko da się tanio wypozycjonować, ale ważne jest żeby zarobić i wepchnąć jakąś optymalizację która w 80% zupełnie niczemu nie pomaga.

Myśl przewodnia tego szkolenia w takim razie bardziej powinna nasuwać potencjalnym zainteresowanym, że dowiedzą się czym jest pozycjonowanie i jak wybrać firmę wykonującą tego typu usługę niż "PIERWSZE profesjonalne szkolenie z SEO w Polsce".

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

To, co będzie na szkoleniu jest dokładnie wyszczególnione. Nie mam nic przeciwko samej idei, ale sama agenda w wielu punktach powala. Klient świadomy to skarb, nik tego nie neguje. Ale potencjalny klient, który mówi jak pozycjonować bo on był na szkoleniu i ma certyfikat... to już jest nieco cripy ;)

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Nasza odpowiedź w komentarzu…

Panowie,

To że szkolenie będzie “pierwsze i profesjonalne” okaże się po szkoleniu w Warszawie. Cena szkolenia jest wysoka z powodu wysokiego poziomu merytorycznego jaki chcemy zaprezentować na tym szkoleniu. Nie rozumiem głosów mówiących o niskim poziomie szkolenia podczas gdy żadne szkolenie jeszcze się nie odbyło. Założenie że będziemy mówili o podstawach jest błędne… Czy na Sprawnym Marketingu piszemy o podstawach ?

Algorytm Page Rank jest jednym z ponad setki algorytmów i czynników odpowiedzialnych za pozycje w Google. Sam Page Rank to głównie matematyka + odrobinę logiki. Na szkoleniu faktycznie zostanie rozłożony na części pierwsze i jestem przekonany że uczestnicy szkolenia zrozumieją czym naprawdę jest algorytm Page Rank oraz jaką ma wagę przy ustalaniu pozycji.

Do tej pory prowadząc różne szkolenia i wykłady mieliśmy kontakt z ponad tysiącem firm i osób (m.in. szkolenia z Google AdWords) i dzięki temu dobrze wiemy jakie są oczekiwania grupy docelowej do której kierujemy szkolenie.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

... i panie :jezyk1:

Tak jak napisałam, każda forma edukowania jest pożądana. Raczej chodziło o to z czym kursanci ze szkolenia "wyjdą". Co zapewnia im ten certyfikat. Certyfikat z czego konkretnie będzie? czy będzie miał jakąkolwiek wartość czy tylko będzie zaświadczeniem, że dana osoba kurs przebyła.

Nie wnikam ile owo szkolenie kosztuje - ustalanie takich rzeczy jest domeną organizatorów. Wnikam jedynie w to, czy owe szkolenie, nie wypuści nam w świat domorosłych pozycjonerów. Wiedza tak- wyobrażenie o wiedzy stanowczo nie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w niesieniu kaganka semowej oświaty

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności