Skocz do zawartości

Jak wyceniaja SWL?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
e-web i statlink mnie interesują po lekturze forum

na kontach PRO jest wyceniać domen , gdzie możesz sobie wszystkie po wyceniać , nic nie szkodzi poprosić kogoś z kontem PRO o wycenę lub wysłać mi na PW prośbę o 30 dniowe testowe konto PRO

ps. my nie oszukujemy i się nie ukrywamy :)

Marketing internetowy dla firm

To że użytkownik przed wykupieniem "konta pro" dowiadywałby się ile otrzyma punktów za swoje strony... oznacza że by kombinował? Nie ma to jak uczciwe podejście do potencjalnego klienta ;)

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

To że użytkownik przed wykupieniem "konta pro" dowiadywałby się ile otrzyma punktów za swoje strony... oznacza że by kombinował? Nie ma to jak uczciwe podejście do potencjalnego klienta ;)

Kiedys funkcja wycenienia była za freee.. w pakiecie podstawowym.

Xann ile pkt za taka stronke można wychaczyć w eweb?

https://www.meble-drewniane.megmix.eu/

stronka jest z : torurial budowy zaplecza tj zerowy pr , site nijaki , brak BL = 5 pkt

i to potwierdza moją wcześniejszą wypowiedź

z tym że ta strona mogłaby mieć i 100k BL i też by dostała jednocyfrową ilość pkt

w e-weblinku liczy się tylko site (przede wszystkim z yahoo) - nie ma sensu dodawać czegoś innego niż kopia wikipedii na jakimś yacgu czy innym spamerskim skrypcie

w takim linkme jest to nie do pomyślenia, żeby strona dostała <500 pkt

a site dla google może im większy tym lepszy, ale do ~100 - dla mnie to bez znaczenia czy mam link na 100 podstronach czy na 100000

kiedyś żeby przetestować e-weblink dodałem tam 20 swoich stron, za wszystkie dostałem tyle punktów, że mój link był losowany kilka razy dziennie

dobre są tylko 3 systemy, które wymieniłem kilka postów wcześniej, inne do niczego się nie nadają, może jeszcze linkorn w miarę sensowny ale mało domen

pawloski z ręką na sercu powiedz mi ile pkt dostanie ta stronka www.meble-drewniane.megmix.eu/ w tych SWL w których jesteś :)

po zwiększeniu site do 50 by dostała taką ilość punktów, jaka wystarcza do pozycjonowania jednej strony na średnią frazę

a w twoim systemie by dostała 25 pkt za site 50, co nie wystarcza do niczego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności