Skocz do zawartości

Jak wyceniaja SWL?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
stronka jest z : torurial budowy zaplecza tj zerowy pr , site nijaki , brak BL = 5 pkt

i to potwierdza moją wcześniejszą wypowiedź

z tym że ta strona mogłaby mieć i 100k BL i też by dostała jednocyfrową ilość pkt

w e-weblinku liczy się tylko site (przede wszystkim z yahoo)....

Pawłowski oboje wiemy że gadasz bzdury i teoretyzujesz

odpowiedz na proste pytanie

ile w chwili obecnej ta domena dostanie pkt w tych SWL w których jesteś ?

czy też za dużo od Ciebie wymagam ?

Marketing internetowy dla firm

napisałem - więcej niż w twoim - w gotlinku kilka razy więcej, w linkme dwadzieścia kilka razy więcej

niewiarygodnie precyzyjna odpowiedzieć jestem pod wrażeniem :)

Pawłowski po co te kłamstwa ? co Ci daje ze innych oszukujesz ?

Minimalna wartość site dodawanej strony musi wynosić co najmniej 5

do gotlinka domenka się nie dostanie "Minimalna wartość site dodawanej strony musi wynosić co najmniej 5. Wartość site Twojej domeny wynosi 4", w linkme elite(jeśli jest unikalna) dostanie 500-600pkt, robię masowo zapleczowki pod linkme elite(chętni wbijać na PW :)) i w 90% stronka dostaje tyle. ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

tylko piszę w dziale o SWL że jest on lepszy od twojego badziewia

no i ktoś nie wytrzymał :)

dam Ci rade bo widzie że coś tam próbujesz ;) , jak już chcesz to robić to pisz z sensem i o faktach a nie chaotycznie z sufitu , wierz mi , czytają to ludzie wbrew temu co sobie myślisz kumaci wiec jak chcesz ich przekonać musisz się bardziej postarać niż stwierdzeniem

firma krzak robiła testy i wyszło ze w drugiej firmie krzak jest wypas a nike bo badziewie

firma krzak robiła testy i wyszło ze w drugiej firmie krzak jest wypas a nike bo badziewie

nie obchodzi mnie co jest jakiej firmy, tylko jaka jest jakość danego produktu

SWL "no name" jest lepszy od SWL Xann Design (w ogóle dlaczego twoja firma ma Design w nazwie, jak nie zajmuje się designem?)

a obuwie Nike jest lepsze od obuwia no name

a o firmie Xann Design mam negatywne zdanie, tzn. wcześniej bym skorzystał z usług losowej firmy innej niż X. D. niż z usług firmy X. D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności