Skocz do zawartości

Jak wyceniaja SWL?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a o firmie Xann Design mam negatywne zdanie, tzn. wcześniej bym skorzystał z usług losowej firmy innej niż X. D. niż z usług firmy X. D.

no to teraz słuchamy dziecie na czym sie opiera Twoje negatywne zdanie :) co masz tu do powiedzenia chyba ze znowu piszesz z sufitu ;)

Marketing internetowy dla firm

Bla bla bla i taka gadka będzie się ciągnęła w nieskończoność. Nie chcę tutaj nikogo obrazić ,ale pawloski twój poziom wypowiedzi jest naprawdę mizernyi i nie widzę celu dla jakiego robisz to co robisz. Jeżeli masz konkretny zarzut to go przedstaw i poprzyj argumentami bo takim gadaniem to nic konkretnego nie zdziałasz.

Przypomniało mi się takie fajne stwierdzenie..."Nie walcz z trollem bo najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a następnie zabije doświadczeniem" - nie wskazuje tu na nikogo palcem ,lecz fakty są faktami i tak to po prostu wygląda.

chodzi o to, że

1. razem z firmami er..., websu..., exc... uważacie się za elite polskiego seo, a nią nie jesteście

2. od kiedy ty jesteś na tym forum, w co drugim temacie jest przynajmniej jeden post zawierający nazwę twojego systemu

3. twój system premiuje scrapery wikipedii itp., zwykłe strony dostają tak mało pkt że nie ma sensu ich dodawać

a maturę zdawałem kilkanaście lat temu i z języka polskiego na pewno dostałem lepszą ocenę niż ty

witko2006 ale ty nie wiesz jak jest naprawdę

przeczytałeś pewnie kilkaset postów ludzi którzy z reklamowania systemu mają korzyści majątkowe

Istnieje coś takiego jak własny umysł ,który odpowiada za to ,aby podejmować decyzję bez względu na to co mówią inni.

To ,że w co drugim poście można wypatrzyć nazwę jakiejś firmy/usługi to według mnie jest to jak najbardziej normalne - czysty marketing.

I co najważniejsze - istnieje coś takiego jak wolny wybór - chcesz - korzystasz , nie chcesz - nie korzystasz... prosta zasada.

Nie chcę osądzać czy i jak jest naprawdę gdyż jest to sprawa w pełni indywidualna. Każdy niech kieruje się swoją drogą, zajmie się swoją osobą i będzie gitez.

no i nie korzystam z niczego co należy do firmy xann design, poleca firmę xann design lub jest polecane przez firmę xann design

dla mnie to forum nie jest odpowiednim miejscem na reklamę swoich produktów

na takim webmasterworld czy webproworld nie ma tyle reklam co tu

1. razem z firmami er..., websu..., exc... uważacie się za elite polskiego seo, a nią nie jesteście

bo pawloski tak twierdzi :)

2. od kiedy ty jesteś na tym forum, w co drugim temacie jest przynajmniej jeden post zawierający nazwę twojego systemu

Już raz sie Ciebie pytamłem w tym temacie czy kłamstow i oszukiwanie ludzi Cie satysfakcjonuje ?

3. twój system premiuje scrapery wikipedii itp., zwykłe strony dostają tak mało pkt że nie ma sensu ich dodawać

no faktycznie w innym systemie trzeba pisać do admina zeby dodać zwykłą stronę ;)

...To ,że w co drugim poście można wypatrzyć nazwę jakiejś firmy/usługi to według mnie jest to jak najbardziej normalne - czysty marketing....

tu sie nie zgadzam, na forum powinno byc więcej dyskusji merytorycznych w działach ogolnych, a mniej dyskusji na temnat konkretnego swl'a

już nie raz pisałem, że każdy swl ma swoj temat w dziale z SWLami i tam powinny sie toczyć dyskusje na temat konkretnego systemu, reszta powinna dotyczyś ewentualnie samego systemu rotacyjnego czy stałego, a nie pada pytanie:

-czy swl jest bezpieczny?

-polecam system A bo on jest ok

- co zastosować, rotacyjny czy stały

- polecam A, polecam B

itd

no ale sami w to się dajemy wkręcać :) a modom to lotto, czy w każdym temacie schodzi do personalizacji SWL'a czy toczy się rozmowa bez nazw ;)

edit: qrde zablokowac właścicielom możliwośc pisania poza swoimi tematami dotyczącymi SWL, będzie rewolucja na PiO ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

1. wiem o seo więcej od ciebie, szczególnie o pozycjonowaniu w google.com i google.co.uk

a nazwy mojej firmy nie umieszczam tutaj, bo nie jest to wymagane

dla frazy pozycjonowanie jestem w top 40 a ciebie nie ma w top 100

2. nie, kłamstwo jakim jest marketing twojego systemu mnie nie satysfakcjonuje

3. nie zwykłą stronę tylko subdomenę z niskim site

i w twoim systemie takiej strony wcale nie można dodać (w sensie nie ma się z tego żadnych korzyści)

zoozool ty jesteś następnym co konto pro za spamowanie na pio dostał

mi e-weblink płaci punktami

ja dodaje domenę do systmu system przydziela mi punkty, ja te punkty sprzedaje (duży popyt) i koniec

tu jest haczyk !, chyba mój pomysł opatentuje... hmmm

od kiedy to umiejętności określa się wg pozycji na tą frazę ?

wykupię reklamy adwords będę pierwszy!

sygnaturka.png

edit: qrde zablokowac właścicielom możliwośc pisania poza swoimi tematami dotyczącymi SWL, będzie rewolucja na PiO :)

To chyba za trudne technicznie do realizacji. ;)

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

1. wiem o seo więcej od ciebie, szczególnie o pozycjonowaniu w google.com i google.co.uk

a nazwy mojej firmy nie umieszczam tutaj, bo nie jest to wymagane

marzyć ludzka rzecz :)

2. nie, kłamstwo jakim jest marketing twojego systemu mnie nie satysfakcjonuje

Jak zauważyłeś właściciele tego systemu się nie ukrywają , nie mamy nic do ukrycia wiec znowu piszesz bzdury ;)

3. nie zwykłą stronę tylko subdomenę z niskim site

i w twoim systemie takiej strony wcale nie można dodać (w sensie nie ma się z tego żadnych korzyści)

w moim systemie możesz dodać każdą stronę ;) widać jak wyglądały przeprowadzane testy przez Ciebie jak nie wiesz takich rzeczy

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności