Skocz do zawartości

Jak wyceniaja SWL?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tu można - tam nie można

tu dostanę tyle - tam dostanę dostanę

no ale kogo to obchodzi tak naprawdę? są zwolennicy jednego systemu i tam pakuja zaplecze, inni preferują drugi system i tam pakują swoje zaplecze, jeszcze inni maja trzeci system, a część upycha do wszystkich systemów

ktoś przypomni o co chodzi? czy dalej rozmydlamy? :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jak zauważyłeś właściciele tego systemu się nie ukrywają , nie mamy nic do ukrycia wiec znowu piszesz bzdury :)

No, no widzę, że PiO służy Ci też za Konfesjonał. ;)

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

pawloski powiedz w jakiej szkole jesteś nauczycielem ? czy wstydzisz sie przyznać ?

1. wiem o seo więcej od ciebie, szczególnie o pozycjonowaniu w google.com i google.co.uk

a nazwy mojej firmy nie umieszczam tutaj, bo nie jest to wymagane

dla frazy pozycjonowanie jestem w top 40 a ciebie nie ma w top 100

A mi sie wydaje ze jesteś nauczycielem informatyki w Rolniczym Centrum Kształcenia Ustwicznego w Nysie jeżeli się mylę popraw mnie ;)

Marketing internetowy dla firm

zoozool, rok szkolny się zbliża marsz do nauki a nie forum spamujesz bez potrzeby ;)

pawloski, akurat w tym przypadku Xann ma racje... Wypowiedz typu "napisałem - więcej niż w twoim - w gotlinku kilka razy więcej, w linkme dwadzieścia kilka razy więcej" jest wyssana z palca z uwagi na to że do gotlinka nawet nie doda tej strony :)

Minimalna wartość site dodawanej strony musi wynosić co najmniej 5. Wartość site Twojej domeny wynosi 3

A więc w tym wypadku nie można naskakiwać na e-weblinka że daje tylko 5 punktów za stronę, nie ma się co oszukiwać strona ma kiepskie parametry ;)

Do statlinka nawet jak ją przyjmą to przy 3 podstronach w tym jedna bez tekstu nie masz co liczyć na sensowną ilość punktów. W linkme najprędzej dostał byś z 500 punktów tylko nie wiem czy przyjeli by ci stronę do elite czy slim (nie znam ich kryteriów oceniania) ;)

A więc podsumowując, zrób więcej podstron i podlinkuj domenę tak aby nabrała BL i ew PR ;) I wtedy możesz myśleć o biznesie związanym ze sprzedażą punktow ;)

PS. Piszę oczywiście o stronie:

;)

[Edit]

Widzę że przegapiłem całą ostatnią stronę w tym temacie :P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Xann - masz nieaktualne dane, od jakiegoś czasu mam firmę SEM

Mich@ł - taką stronę da się dodać do gotlinka, poza tym utworzenie tych 2 podstron to żaden problem

a BL jak już pisałem kilka razy w weblinku się nie liczy, jest tylko wyświetlany na liście stron ale nie ma żadnego wpływu na punkty

algorytm weblinka jest prosty - liczba punktów = połowa site google + połowa site yahoo, czasami o kilka procent więcej

z PR jest tak że prawie każda strona dodana do swl po jakimś czasie dostaje 0

a sobie nie masz nic do zarzucenia ?
Nie uważam żebym spamował ; )
jaki rok szkolny... ?
Spamujesz bezsensownymi postami jak pokemon ; ) A dla mnie pokemon == rok szkolny za pasem :)

Bez urazy oczywiście ;)

Wychodzę z założenia że jeżeli nie ma się nic konkretnego i sensownego do napisania to po co pisać ;)? Po co zajmować cenne miejsce w bazie MySQL ;)?

Mich@ł - taką stronę da się dodać do gotlinka,
Nie da się dodać ;) Gotlink przyjmuje strony z site >= 5 a a ta strona ma site = 3 ;) Dodatkowo wiem że się nie da bo sprawdzałem ; )
poza tym utworzenie tych 2 podstron to żaden problem
Stworzenie nawet 10 podstron to żadne problem tylko czy jest sens pakowania takiej strony pod SWL rotacyjnych szczególnie jak ma się zamiar sprzedawać punkty ; )? Nie ma się co oszukiwać, majątku na tym się nie zrobi. Dodatkowo zakładanie że w gotlinku dostanie więcej punktów a w e-weblinku mniej to czy ma to jakiś sens? Ile tych punktów będzie więcej niż 1k? Watpie (no chyba że strona złapie PR) ;) Z 1k punków zbyt wiele się nie zdziała.
a BL jak już pisałem kilka razy w weblinku się nie liczy,
Jak dobrze pamiętam kiedyś po tej zmianie algorytmu (Yahoo) BL Yahoo w e-weblinku miało jakiś tam wpływ na punkty.
z PR jest tak że prawie każda strona dodana do systemu po jakimś czasie dostaje 0

Zapewne nie dzieje się tak tylko i wyłącznie w e-webie :P Pan Google lubi sprawiać niespodzianki ;)

Michał Kryński

jak pisałem wcześniej kilka razy, jest możliwość dodania takiej strony do gotlinka, ale nie poprzez jedno kliknięcie w panelu

jak się ma takich stron kilkaset to się opłaca (ale warto mieć ten site dwucyfrowy, a nie jednocyfrowy)

a google zeruje PR stronom należącym do jakiegokolwiek systemu, oczywiście jakiś mały procent ma PR >0, ale większość nie

jest możliwość dodania takiej strony do gotlinka, ale nie poprzez jedno kliknięcie w panelu
A możesz napisać w jaki sposób? Chcesz powiedzieć że da się ominąć blokadę site >= 5 ;)? Bo jeżeli masz na mysli formylarz masowego dodawania stron to tam też nie przejdzie strona z site mniejszym niż 5.
jak się ma takich stron kilkaset to się opłaca (ale warto mieć ten site dwucyfrowy, a nie jednocyfrowy)
Przy masówce no jasne że się opłaca :)
a google zeruje PR stronom należącym do jakiegokolwiek systemu, oczywiście jakiś mały procent ma PR >0, ale większość nie

O właśnie dobrze napisałeś "należącym do jakiegokolwiek systemu" czyli nie ma co wieszać psów na e-weblinku bo w innych systemach PR też leci ;) Ale jak widzę to było chyba przejęzyczenie bo poprawiłeś post ;)

Michał Kryński

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności