Skocz do zawartości

Wycena domeny z historią

rimfiztrik

Rekomendowane odpowiedzi

ile kosztowałoby wypozycjonowanie NOWEJ domeny na frazę "tanie noclegi"?
Sorry, ale ta fraza jest IMHO do xxxx, więc pozycjonowanie jej jest strata kasy.

Poszukujesz "tanie noclegi" czy "tanie noclegi zakopane", "tanie noclegi nad morzem" albo "tanie noclegi warszawa"? Nikt nie poszuka w całej Polsce ale w konkretnym miejscu.

Myślę, że z top 20 nie powinno być większych problemów, ( W top 20 znajduje się np www.tanienoclegi.pl PR: 0 L: 24 LD: 24 Age: Oct 12, 2002 - wiek czyni swoje, ale przy takiej ilości BL myślę że nie powinno być problemu). Wydaje mi się że top 10 też jest do zrobienia w rozsądnym czasie - tak ze 3 miesiące pracy.

Jeśli chodzi o wycenę, to nie mam zielonego pojęcia bo nigdy jeszcze nie pozycjonowałem na zlecenie ;) top 20 max 700 zł jednorazowo, top 10 jakaś stała kwota co miesiąc, kwestia dogadania się...

Jesli zaś chodzi o te stare domeny, to ja je kupuje po 11,25 USD, powyżej 20 USD to już zdzierstwo :( hehe ;)

Wolę 10 takich domen nie związanych tematycznie z moją stroną niż jedną za 1 tys zł która tematycznie pasuje, ale może dostać bana...

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

ile kosztowałoby wypozycjonowanie NOWEJ domeny na frazę "tanie noclegi"?
Sorry, ale ta fraza jest IMHO do xxxx, więc pozycjonowanie jej jest strata kasy.

Poszukujesz "tanie noclegi" czy "tanie noclegi zakopane", "tanie noclegi nad morzem" albo "tanie noclegi warszawa"? Nikt nie poszuka w całej Polsce ale w konkretnym miejscu.

Oczywiście, że noclegi+miasto ew. region. Zasugerowałem się KeywordToolExternal wg którego miesięcznie ta fraza jest wyszukiwana 165 000 razy.

Czy może ja to źle interpretuje i jest to ilość wszystkich wyszukań "tanie noclegi"+ "każde inne słowo"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności