Skocz do zawartości

[startup] Ślubowisko.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że koledzy po fachu dalej ciągną swoją grę w spam - pomylili nawet portale i pospamowali u siebie hehe

Hekate - przyjaciel rodziny "slubowisko" czy mi się wydaje?

Na początku myślałem że mi się wydaje ale po ostatnim poście już trochę mi się rozjaśniło.

Dziwiłem się skąd tak dobrze wiesz ile spamów na naszym forum zostało przez dodanych ślubowisko

lub to Ty byłeś Zosia123 i starasz się odkupić grzechy ?? :P

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja się przyłącze do tych, którzy nie są entuzjastami...

najbardziej dziwi mnie, jak można publikować artykuły w Internecie, że

"pierwsza platforma ślubna" "największa" - śmiech na sali!

Przecież zobaczcie jak ten rynek jest nasycony!

zobaczcie chociaż na www.wyjdzzamnie.pl

nie wspominając o www.pobieramysie.pl - od razu widać, czym się inspirowaliście.

jak dla mnie śmiech na sali.

Widzę, że koledzy po fachu dalej ciągną swoją grę w spam - pomylili nawet portale i pospamowali u siebie hehe

Hekate - przyjaciel rodziny "slubowisko" czy mi się wydaje?

Na początku myślałem że mi się wydaje ale po ostatnim poście już trochę mi się rozjaśniło.

Dziwiłem się skąd tak dobrze wiesz ile spamów na naszym forum zostało przez dodanych ślubowisko

lub to Ty byłeś Zosia123 i starasz się odkupić grzechy ?? :)

Wojtuś - niestety muszę Cię rozczarować, ale Zosią nigdy nie byłem i nie będę :)

Szczerze mówiąc nie interesuje mnie czy padną czy nie.

Ich problem. Skoro autor tematu ma to gdzieś to ja jego adwokatem być zamiaru nie mam.

Wkurza mnie jedynie zawsze fakt szkalowania oraz przesadyzmu + niewiedza - i to wszystko.

Przykład: Jaskólski Photography i przytoczone komentarze - przecież chłopie nie trzeba być inteligentem, żeby zobaczyć, że kolesie mają konkurs gdzie za komentarze można dostać nagrody;) https://slubowisko.pl/konkurs - jeśli komentarz jest za 1 pkt, a panna w rankingu ma ponad 4.000 - zaczyna sie pęd dziczy po błyskotki.

Zresztą nieważne. Niech się autor martwi. Ja sobie będę z boku obserwował.

Czy dorównacie wyjdzzamnie itp. to nie wiem.

Tak czy siak chwała że coś tam robić próbujecie.

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

uuu ale sie podkrecilem. Zaraz pododawam swoje produkty.

Co do niszosci tematu to .... ktos byl w bledzie - nie jest to niszowy temat ;) chyba 70% polakow szukala, bedzie szukala lub szuka informacji weselnych.

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

• 1 miesiąc temu...
blog ślubny ślubowisko.pl

Jak piszą twórcy jako pierwsi wprowadzili przełomowe narzędzie do organizacji ślubów i wesel.

Co sądzicie?

Nie wiem czy przełomowe i nie wiem czy pierwsze bo takie opcje u nas są od 2007 roku :D

Do tego jest u nas jeszcze np pomocnik ślubny (automat), który sam podpowiada co i kiedy należy zrobić (wystarczy podać przybliżoną datę ślubu).

Ja już przywykłem do tego, że właściciele ślubowiska mają wyżej głowę niż pozostali użytkownicy internetu więc hasła typu "pierwszy" lub "najlepszy" trzeba podzielić co najmniej na 4 a w niektórych przypadkach nawet na 6. A jak czytam opis właściciela "Specjalista marketingu szeptanego" to wystarczy przeczytać ten temat żeby wszystko wiedzieć w tych sprawach...

PS. Czy ktoś weryfikuje fundusze z UE? Podobno w pierwszym roku ślubowisko miało zarobić 800 tys. zł. B)

Planujesz wesele i ślub?

Wojtuś, ostatnio zostałem zatrudniony do zarządzania portalem ślubnym i coś niecoś rozeznałem. W sumie w branży jestem od paru lat (stricte sprzedaż+internet). Powiem tak: goście ze ślubowiska zrobili na pewno pierwsi społecznościówke (a widzę, że Ty sobie tytuł 'pierwszego' nadałeś, więc oni mają głowy wyżej, ale nie tylko oni ;-) U Ciebie widziałem fajne narzędzia (np. rozstawianie stołów, którego nie mają), ale takiego czegoś jak WOW nie widziałem. Tak czy siak Twój portal mi się osobiście bardzo podoba i wierzę, że ich pokonasz :-)

Widzę, ze ostro z Tobą zadarli, bo przy każdej możliwości ich jedziesz -UE ja rozumiem, bo moja konkurencja też brała :) Widzisz, w tej branży był straszny zastój i nic nie robiliście - no i się zemściło. Patrząc na statystyki alexa to są wyżej od Ciebie, więc jakoś im się to kręci.

Nauczony doświadczeniem wiem, że konkurencje trzeba szanować i proponuję inne wyjście: a może się zjednoczymy i razem ich strącimy? Odezwij się na priva, pogadamy o korzyściach :-)

Pozdr!

szukam speców od pozycjonowania, którzy doradzą w kilku kwestiach. Proszę o kontakt na priv.

vasquez - zadarli zadarli :) (Specjalista ds marketingu szeptanego zaatakował nasze forum pod nazwą "Zoska123")

Generalnie to jestem otwarty na każdego rodzaju współpracę i nie mam nic przeciwko konkurencji... ten przypadek jest trochę inny ze względu na to że widzę jak zmarnowano "600 tys zł" - podobno (300 na wykonanie, 300 na reklamę) -> że tez nikt nie wiąże firmy która wykonywała portal z osobami które za niego odpowiadają. Przecież portal o takich możliwościach da się wykonać za kwoty znacznie mniejsze tym bardziej że nie ma tam nic specjalnego. Wiem że fundusze europejskie są po to by je otrzymywać/wydawać ale bez przesady.

Co do statystyk to rzeczywiście alexa pokazuje co pokazuje. Moim problemem jest po pierwsze kiepska domena (z tym już nic nie zrobię) no i po drugie że działam na kilku domenach. Przykładowo Blogislubne.pl mają około 56k odwiedzin miesięcznie co w żaden sposób nie jest odwzorowane w statystykach alexa. Inna sprawa że istnieją super sposoby na to aby przekłamać te statystyki wystarczy zainstalować sobie widget na kilku kompach w firmie.

Społeczność jest-> forum, blogi, komentarze więc mogłem tak się określić. Wcześniej nie było tego w tej branży w Polskim internecie. Nie bawi mnie też przydzielanie punktów za ilość napisanych postów na forum co w przypadku "tej" konkurencji jest świętym sposobem na to aby strona żyła -> bez tego mogło by być znacznie gorzej. Jeśli napiszesz 10 000 postów (lub gratulacji) to dostaniesz perfumy za 15 zł.

Nie ukrywam że kiedy ja startowałem to było znacznie łatwiej, było tylko kilka serwisów i większość z nich to były katalogi firm... dopiero kiedy u nas nastała burza mózgów i wymyślaliśmy kolejne funkcje coś się ruszyło. Mniej więcej raz na pół roku powstaje coś nowego czego jeszcze nie ma... i co z tego ze coś wymyślimy jak zaraz zostanie to skopiowane w inne miejsca - brak pomysłowości ze strony "tej" konkurencji to ich największy atut :)

Podsumowując - przynajmniej mam satysfakcję z tego że nie rozwalam kasy z funduszy EU i mam zadowolonych klientów bo przynajmniej istnieję w Google ;) (co w tej branży - jak wiesz jest dość istotne).

Żeby wątek nie był pusty i bezużyteczny dla tych co planują ślub polecam: https://www.forum.wyjdzzamnie.pl/darmowe-us...folio-vf52.html -> warto skorzystać nawet jeśli ma to być coś "dodatkowego".

Planujesz wesele i ślub?

rozkradli 500 tys. PLN (słownie pięćset tysięcy złotych!) i jeszcze o tym rozpowiadają. Te pieniądze pochodzą z powietrza rozumiem?

.... a te polityczne sku..... nam zabierają i ładują w projekty takie jak to. To jest konkurencja?
jak dla mnie śmiech na sali.
Podsumowując - przynajmniej mam satysfakcję z tego że nie rozwalam kasy z funduszy EU i mam zadowolonych klientów bo przynajmniej istnieję w Google biggrin.gif (co w tej branży - jak wiesz jest dość istotne).

Popieram was!

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

vasquez - zadarli zadarli :) (Specjalista ds marketingu szeptanego zaatakował nasze forum pod nazwą "Zoska123")

Generalnie to jestem otwarty na każdego rodzaju współpracę i nie mam nic przeciwko konkurencji... ten przypadek jest trochę inny ze względu na to że widzę jak zmarnowano "600 tys zł" - podobno (300 na wykonanie, 300 na reklamę) -> że tez nikt nie wiąże firmy która wykonywała portal z osobami które za niego odpowiadają. Przecież portal o takich możliwościach da się wykonać za kwoty znacznie mniejsze tym bardziej że nie ma tam nic specjalnego. Wiem że fundusze europejskie są po to by je otrzymywać/wydawać ale bez przesady.

Co do statystyk to rzeczywiście alexa pokazuje co pokazuje. Moim problemem jest po pierwsze kiepska domena (z tym już nic nie zrobię) no i po drugie że działam na kilku domenach. Przykładowo Blogislubne.pl mają około 56k odwiedzin miesięcznie co w żaden sposób nie jest odwzorowane w statystykach alexa. Inna sprawa że istnieją super sposoby na to aby przekłamać te statystyki wystarczy zainstalować sobie widget na kilku kompach w firmie.

Społeczność jest-> forum, blogi, komentarze więc mogłem tak się określić. Wcześniej nie było tego w tej branży w Polskim internecie. Nie bawi mnie też przydzielanie punktów za ilość napisanych postów na forum co w przypadku "tej" konkurencji jest świętym sposobem na to aby strona żyła -> bez tego mogło by być znacznie gorzej. Jeśli napiszesz 10 000 postów (lub gratulacji) to dostaniesz perfumy za 15 zł.

Nie ukrywam że kiedy ja startowałem to było znacznie łatwiej, było tylko kilka serwisów i większość z nich to były katalogi firm... dopiero kiedy u nas nastała burza mózgów i wymyślaliśmy kolejne funkcje coś się ruszyło. Mniej więcej raz na pół roku powstaje coś nowego czego jeszcze nie ma... i co z tego ze coś wymyślimy jak zaraz zostanie to skopiowane w inne miejsca - brak pomysłowości ze strony "tej" konkurencji to ich największy atut :)

Podsumowując - przynajmniej mam satysfakcję z tego że nie rozwalam kasy z funduszy EU i mam zadowolonych klientów bo przynajmniej istnieję w Google :) (co w tej branży - jak wiesz jest dość istotne).

Żeby wątek nie był pusty i bezużyteczny dla tych co planują ślub polecam: https://www.forum.wyjdzzamnie.pl/darmowe-us...folio-vf52.html -> warto skorzystać nawet jeśli ma to być coś "dodatkowego".

Hejka, dzięki za odpowiedź :-)

Z tego co widzę, to jest ogólna niechęć do przedsięwzięć UE - a sam zamierzałem startować, ale chyba nie będę, skoro takie nastawinie (to nie pierwsze forum i nie pierwszy projekt), ale mniejsza z tym. Olewka UE, za dużo papierologii jak dla mnie (PS. z budżetu PL idzie na te projekty coś 1% i jest to zwracane po 3 latach od UE, to tak marginesem).

Staram się być bezstronny i nigdzie nie widziałem u kolesi perfum za 15 zeta, jedynie kosmetyki :) Ogólnie to wsio te portale to jedna rybka i akwarium.

Powiem tak: Twój mi się bardzo podoba, inne też, ich też, jak postępują to się nie wypowiadam, tym bardziej jeśli 3 strony nie ma i nie może nic powiedzieć, bo to nietaktowne - jakoś im tam idzie, a jak nie to kase zwrócą. Ja robię swoje i niech inni też robią, szkoda stresa bo pomówienia wyjdą;)

Dobry projekt się obroni sam, zły padnie i tyle.

GORSZA wiadomość. Co do konkurecji to co sądzicie? - myweddspace.pl - boję się ich trochę, tym bardziej widząc ekpię jaka za tym stoi. Cholerka już nie wiem czy nie zrezygnuję i nie wrócę do biznesu naziemnego :D Troche mnie ta branża przeraża :/

Ide spać :D

szukam speców od pozycjonowania, którzy doradzą w kilku kwestiach. Proszę o kontakt na priv.

@vasquez

Jak już wspomniałem, to nie jest konkurencja. Finansowanie z naszych podatków - to nie jest konkurencja. To zwykłe świństwo i skur....., to zwyczajny bat, na rynek i przedsiębiorstwa.

Nie mówię, że branie to złe jest, bo jak dają to się bierze. Jednak sam fakt jest złem i wciskanie komuś, że to pieniądze "unijne", nie nasze - to także skur...... .

Gotuje się we mnie, jak o takich rzeczach słyszę, jak wciskają kity o innowacyjności, pomocy - że to zaprocentuje. Jeszcze bardziej się we mnie gotuje, że ktoś w to wierzy, że to pomoc.

Bell, Einstein, Edison, Goodyear... oni nie byli dotowani z UE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności