Skocz do zawartości

[startup] Ślubowisko.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy znacie jakieś raporty oprócz tego ? https://prportal.pl/2010/02/raport-twojaeur...szy-nabor-2008/

A co do dotacji proponuję zamknąć tą dyskusję, bo ujawnia się nasze polskie psioczenie. Pomyślcie zdroworozsądkowo: nie wzięlibyście kasy, gdyby była taka szansa? Ja bym wziął, bo w dzisiejszych czasach zaczynanie bez bogatego tatusia graniczy z cudem i jest cholernie trudne. A tak bym se zrobił portal, zatrudnił ludzi i rozwijał firme - proste. Tyle, że ja widziałem papiery na to 8.1 i są choooore (goście nie wiedzą co na siebie podpisują, bo znajomy powiedział, że 'za to kryminał się należy i nigdy by nie podpisał (prawnik)'.

To tylko moja dywagacja.

I ciekawostka jeśli chodzi o przekręty: zobaczcie jak wygląda nabór wniosków, np. to https://www.fajnewesele.pl/ - wzieli kasy tyle samo co ci ze slubowisko i to TYLKO na narzędzia! Sam portal istniał już chwilę - aktualnie dalej narzędzi brak, a kasa rozwalona - to jest skur i cwaniactwo, które przemilczę. Zobaczcie zresztą ile z tych portali z 8.1 powstało i jak wyglądają ich staty. Większość jest bez stron, bez ruchu itp.

Ułe tymi projektami zapewniło też trochę nowych stanowisk pracy, więc kasa została w rękach Polaków ;-) Jeśli dotacje biorą ludzie, którzy faktycznie coś robią i dzięki temu powstaną nowe stanowiska pracy, to ja jestem 4 łapami za tym.

Co sądzicie o myweddspace.pl ?

szukam speców od pozycjonowania, którzy doradzą w kilku kwestiach. Proszę o kontakt na priv.

No i co, że powstają stanowiska pracy skoro ta praca jest nieefektywna? Nie powstaje NIC pożytecznego, równie dobrze można dotować menelom wina - w końcu powstaną miejsca pracy oraz rozwinie się przemysł zajmujący się produkcją trunków. A pieniądze, które są na to przeznaczane pochodzą z naszych podatków.

Jeden taki portal to pewnie podatki, które kilku pozycjonerów odda przez całe swoje życie.

Ciemna strona mocy!

jako ciekawostkę link do wszystkich projektów parp

https://www.web.gov.pl/bazy-wiedzy/4_32_baza-e-uslug.html

około 1000 projektów, niech każdy kosztuje średnio 250.000zł = 250 mln złotych,

wydanych na strony internetowe które łącznie wygenerują ruch miesięczny około 2000 uu :)

tak wygląda efektywne lokowanie kapitału przez unię europejską

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności