Skocz do zawartości

Katalogi - najlepsze platne katalogi w Polsce ?

Rekomendowane odpowiedzi

jak coś jest gow...em, to śmierdzi..., oczywiste, ocena obiektywna, nie ma co się rzucać jak mucha w smole ;)

średniowieczem mi zaleciało, za prawdę - stos.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Katalogi nie mają tu nic do rzeczy, to samo mógłbyś zapytać o blogi, fora, profile i inne. Jeżeli Twój profil linków będzie polegał na tym że będą w nim same katalogi, nawet te popularne to będziesz miał "zawirowania" bo to nie wygląda naturalnie jak strona na 50 linków przychodzących ma 45 z katalogów. Google wydaje miliony dolarów na ten algorytm więc wyłapanie przez nich takiego profilu linków wydaje mi się banalnie proste. W tej chwili jest trudniej i trzeba się trochę nagimnastykować i zróżnicować ten profil linków.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Zaszkodzić nie powinny, jeśli tylko będą to jakieś solidne katalogi. Dywersyfikacja linków i dobry content i będzie dobrze :-)

Profesjonalne indywidualne szkolenia dla firm oraz business coaching wrocław z certyfikowanym coachem ICF.

Szkolenia dla menadżerów oraz szkolenia dla sprzedawców. Dokonaj z nami przełomu w pracy, karierze, lub życiu osobistym.

Byleby nie przesadzić, nie dodawaj do więcej jak 10 katalogów.

a jak będę miał 100 to wylece ? Masz wejścia w Google i Ci tak powiedzieli ? To jakaś sprawdzona informacja ?
Mam strony, które mają po kilkaset katalogów w profilu (publicznych katalogów) i strony mają się lepiej niż te, które do katalogów w ogóle nie były dodane ...
Wniosek jeden.. link to link byle z różnych źródeł ...

Byle tylko na samych katalogach nie bazowac.

Profesjonalne indywidualne szkolenia dla firm oraz business coaching wrocław z certyfikowanym coachem ICF.

Szkolenia dla menadżerów oraz szkolenia dla sprzedawców. Dokonaj z nami przełomu w pracy, karierze, lub życiu osobistym.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności