Skocz do zawartości

Katalogi - najlepsze platne katalogi w Polsce ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgred uznaje się za znawce i pisze który katalog jest ok a który nie...

Dziękuję, Staram się jak mogę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Te jego szkolenia seo to tylko wyciąganie od ludzi pieniędzy....

Mam kompletnie odmienne zdanie. Skorzystałem wiele lat temu, zarobiłem na tym jakieś 100x. Profesjonalizm, miła atmosfera i pogadanka przy dobrym obiedzie gratis. A Ty, w którym szkoleniu uczestniczyłeś ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@tomo81 zaczął ostro pić przed zającem ? No chyba, że to frustracja https://www.forum.optymalizacja.com/topic/71038-katalogi-najlepsze-platne-katalogi-w-polsce/?p=1371515 ciągnąca się od ... września zeszłego roku a to już wymaga pilnej pomocy lekarskiej. EOT.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Dobra koledzy, dałem jemu krótki urlop aby na święta nie głosił swojej prawdy, bo nie będziemy siedzieć tu i pilnować :D

Trzeba zacząć pić, miłego weekendu wszystkim, również koledzy od wartościowych katalogów. google kocha wszystkich :D

Koszulkę nam nadal :-) czasem ją noszę. Mam też kilka katalogów. Sam korzystam z ofert katalogowania u Pozycjonusz.pl, teraz będziemy testowali linkhouse... Katalog w zasadzie każdy jest dobry kwestia tylko do czego.

Czy katalogi są dobre to pojęcie względne... Każdy orze jak może. Powodzenia tomo... Jajek nie zgub gdzieś po drodze.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tomo zrób prosty test, weź jakąś stronkę wpisana do np katalogu wp (przy odrobinie farta trafisz pozycjonowaną głównie z katalogów) i sprawdź jakie linki są najlepsze wg np. ahrefsa czy innego programu do badania BL, wtedy będziesz miał własną listę najlepszych katalogów

czytałem to bicie piany, gust jak d..pę każdy ma inny, nie ważne jak nam się podoba katalog, ważne jak podoba się G. Porównanie katalogów przez jakąś porównywarkę BL, to jest jakaś tam w miarę obiektywna odpowiedź na temat który katalog jest dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności