Skocz do zawartości

Najlepszy system swl?

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

a następne pytanie będzie: ile dac punktów by sie wybić i nie wyłpać filtra?

wejdź w tematy z systemami, poszukaj tych stałych, poświęć trochę czasu i wybierz ten który Ci będzie odpowiadał... a najlepiej kup se kilka domen i przeprowadź testy, wtedy nie będziesz tracil czasu na czytanie głupot :rolleyes:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a następne pytanie będzie: ile dac punktów by sie wybić i nie wyłpać filtra?

wejdź w tematy z systemami, poszukaj tych stałych, poświęć trochę czasu i wybierz ten który Ci będzie odpowiadał... a najlepiej kup se kilka domen i przeprowadź testy, wtedy nie będziesz tracil czasu na czytanie głupot ;)

Gdybym miał na to czas :rolleyes: ale nie mam. Będę rozsądnie dopalał - obiecuję:)

nie ma zadnej recepty na to ile mozna dawac bezpiecznie punktow, linków zeby nie wpaść w filtr. Staraj sie zachować dobre proporcje, zdecydowanie wiecej linków nie z swl-a, w pierwszej fazie pozycjonowania tez nie korzystaj z systemów. Moze przydałaby sie jakas domena z historią do tego wszystkiego. Reszte doczytasz . Powodzenia

jak nie masz czasu na zdobywanie wiedzy...

pozostało aby powodzenia życzyć.

Stary prowadze dwie swoje firmy robie za właściciela, managera, sekretarke itp. HTML'a nauczylem sie by nie placic za strone, od 4 miesiecy wertuje to forum non stop i dbam o moje strony jak by byly nie wiem czym. Więc przestan pie....., że nie mam czasu zdobywać wiedzy...

Stary prowadze dwie swoje firmy robie za właściciela, managera, sekretarke itp. HTML'a nauczylem sie by nie placic za strone, od 4 miesiecy wertuje to forum non stop i dbam o moje strony jak by byly nie wiem czym. Więc przestan pie....., że nie mam czasu zdobywać wiedzy...

Sam żeś tak napisał:

Gdybym miał na to czas :rolleyes: ale nie mam.

Być może chodziło ci o co innego, ale nie dziw się ,że tak mogło to zostać zinterpretowane :)

A ja obserwuje duze efekty w systemie linkme.pl kategoria SLIM.

Punkty są tanie i mocne. Livelink'a keidys uzywalem, ale przezuciłem sie na SLIM.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności