Skocz do zawartości

Najlepszy system swl?

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Stary prowadze dwie swoje firmy robie za właściciela, managera, sekretarke itp. HTML'a nauczylem sie by nie placic za strone, od 4 miesiecy wertuje to forum non stop i dbam o moje strony jak by byly nie wiem czym. Więc przestan pie....., że nie mam czasu zdobywać wiedzy...

człowiek orkiestra - nie można byc dobrym we wszystkim, z czasem zaczyna brakować czasu albo stosuje się półśrodki, skróty, odwala się lipę a na koniec ponosi się tego konsekwencje - w przypadku pozycjonowania, filtr, banik :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

człowiek orkiestra - nie można byc dobrym we wszystkim, z czasem zaczyna brakować czasu albo stosuje się półśrodki, skróty, odwala się lipę a na koniec ponosi się tego konsekwencje - w przypadku pozycjonowania, filtr, banik

i pod tym się podpiszę.

ripostując,

jeżeli nie masz czasu, to zleć to firmie, czy komuś prywatnemu, kto się na tym zna bo jak nie masz wiedzy i za swl się weźmiesz,

no to powodzenia po raz drugi życzyć, no.

używam linkme więc polecę - ale systemów jest sporo i wg mnie równo słabną - więc na efekty trzeba czasu po prostu

mam zupełnie inne doświadczenia ostatniego czasu.

P S

ile ludzi tyle opinii, dlatego bez wiedzy daleko nie zajedziesz.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

używam linkme więc polecę - ale systemów jest sporo i wg mnie równo słabną - więc na efekty trzeba czasu po prostu

To raczej frazy są coraz mocniejsze, bo coraz więcej osób jedzie na SWL-ach.

Stary prowadze dwie swoje firmy robie za właściciela, managera, sekretarke itp. HTML'a nauczylem sie by nie placic za strone, od 4 miesiecy wertuje to forum non stop i dbam o moje strony jak by byly nie wiem czym. Więc przestan pie....., że nie mam czasu zdobywać wiedzy...

człowiek orkiestra - nie można byc dobrym we wszystkim, z czasem zaczyna brakować czasu albo stosuje się półśrodki, skróty, odwala się lipę a na koniec ponosi się tego konsekwencje - w przypadku pozycjonowania, filtr, banik ;)

Życze powodzenia w prowadzeniu biznesu jak większości nie ogarniesz sam;/

1000500100900 tematów odradzam swl!-a 99% osób dopala tu z swl'a więc bez hipokryzji.

Dziękuje za opinie:).

biznes masz prowadzic sam i na tym się powinieneś skupić ;)

ale są rzeczy których nie zrobisz dobrze sam i tyle bo zabierasz sie za biznes w ktorym specjalizuja sie po prostu inni

nie moze producent mebli skupiac sie na pozycjonowaniu swojej strony bo albo będzie miał stronę w top1 ale będzie miał meble do ( )( ), albo będzie miał ekstra meble a pozycja strony będzie w ogonie :)

co do SWL'a to odradzają Ci co używają i wiedzą, że nie mając z nim styczności nie powinieneś go uzywac do swojej pozycjonowanej strony... Ty zrobisz jak zechcesz, jezeli o mnie chodzi to weź wszystkie jakie tu zaproponowano i naparzaj z nich linkami do swojej strony ile wlezie :( powodzenia ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

O przepraszam. Widzę, że LiveLink jest tak słaby, że nawet admini mi wycięli posta z numerem ref. Nie wiedziałem. Suuuper.

Źle myślisz... twój ref niepotrzebnie by go osłabił - dlatego został usunięty ;]

Pozwolę sobie podłączyć się do tematu:

#Jeżeli pozycjonuję na long tail (kilkaset fraz na start) to czy dobrym rozwiązaniem byłoby dopalanie zapleczem + niewielką ilością Linkme Elite strony głównej + działów. Zastosował bym wówczas jakieś dobre deep linking i na dodatek na każdą podstronę dał bym z 5-10 linków z linkme elite?

Co o tym sądzicie?

najpierw to zredukuj ilość fraz, chyba że to sklep pozycjonujesz, to jeszcze można.

hm,

walnij pw, podeślę Ci ciekawy art na temat pozycjonowania szerokiego dla węższego grona osób :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

A ja obserwuje duze efekty w systemie linkme.pl kategoria SLIM.

Punkty są tanie i mocne. Livelink'a keidys uzywalem, ale przezuciłem sie na SLIM.

Nie wiem na jakie słowa kluczowe, ale jak dla mnie LinkMe&SLIM to totalna porażka!

Również jak inni powyżej polecam Statlink !

(można by go troszkę ulepszyć od strony usability, a prócz tego nie ma do czego się doczepić)

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności