Skocz do zawartości

Witam wszystkich użytkowników !Parcell

Marcin27

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich, mam pytanko. Jak długo trzeba czekać aż sie szanowny GOOG.. zgłosi na moja stronkę zobaczyć co tam mam ??

bo już od tygodnia widnieje w kilku katalogach ale się nie zgłosił :rolleyes:

dzięki za odpowiedz z góry.

Poratal zdrowie

Jak ktoś chętny do wstawienia artów to zapraszam

Komentarze mile widziane

Zawsze najnowsze i ciekawe artykuły o sporcie, zdrowiu i turystyce:

na zdrowo i sportowo

rekreacyjnie

Nowinki ze świata komputerów :

marina

Jeżeli dodasz więcej linków do google szybciej odwiedzi Twoją stronę i będzie ją częściej odwiedziało. Warto dodać link do swojej stronych do katalogów z tej listy, nawet tych darmowych: https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Jeżeli dodasz więcej linków do google szybciej odwiedzi Twoją stronę i będzie ją częściej odwiedziało. Warto dodać link do swojej stronych do katalogów z tej listy, nawet tych darmowych: https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP

dziękuję za odpowiedź

Zawsze najnowsze i ciekawe artykuły o sporcie, zdrowiu i turystyce:

na zdrowo i sportowo

rekreacyjnie

Nowinki ze świata komputerów :

marina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności