Skocz do zawartości

Nie indeksuje strony w google prosze pomóżcie:((

radeekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z zaindeksowanie strony w google otóż dodałem do katalogów swój link np. w wp.pl moja strone znajduje w yahoo tak samo a w google nic od 3 tygodni to samo. Oczywiście dodałem mape strony do narzedzi google załadowałem plik robots.txt i dałem user agnet * allow wszystko jest pieknie zrobione a w narzedziach google pokazuje mi komunikat stan indeksowania: Strony zawarte w Twojej witrynie mogą nie pojawiać się w wynikach wyszukiwania Google ze względu na niezgodność z naszymi wskazówkami dla webmasterów. Prosimy zapoznać się ze wskazówkami dla webmasterów i odpowiednio zmodyfikować swoją witrynę pod ich kątem. Gdy Twoja witryna będzie zgodna z naszymi wskazówkami, będzie można wysłać prośbę o jej ponowne sprawdzenie i wystawienie oceny.

Prosze pomóżcie mi dojść co jest nie tak bo opadam już z sił

www.chipnet.pl

Może kupiłeś zbanowaną domenę...?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Może kupiłeś zbanowaną domenę...?

Kurcze właśnie nie wiem kupiłem domene na systemi aukcyjnej dropped.pl wysłałem również prośbe o rozpatrzenie w narzedziach google ale rezultatu zero. Jest jakaś możliwość sprawdzenia czy domena jest zbanowana?

* wg Yahoo ta strona ma na dzis 3 linki

* w Yahoo jest faktycznie w indeksie, ale praktycznie tylko glowna, do tego bez www; pozostale wygladaja jakby byly z niedokonczonego wyindeksowania

* w wp faktycznie jest, ale j.w.

* bez paniki

i osobiscie zrobilbym 301 z www lub bez

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

• 5 miesięcy temu...

Pewnie zostane zrugany, jednak wole sie spytac. Niedawno odpalilem swoja strone internetowa, moja pierwa w życiu. Wszystko fajnie, tylko google mnie nie indeksuja ;)

Strona zostala powieszona na na necie dnia 16.10.09, minelo dzis wlasnie 9 dni, pewnie powiecie mi, że indeksowanie trwa nawet 2 tygodnie itp...Wiem o tym, dlatego dodalem strone do google przez ten ich add url, zalogowalem sie na "łebmaster tul", umiescilem w paru miejscach linki, spingowalem google i inne serwery, dodalem strone do katalogów, i nic....ma ktos jakis pomysł, albo chociaz dobre slowo na pocieszenie :)

moja strona to https://www.wisper.pl/

wybaczcie moją niecierpliwosc, jednak przydalaby mi sie ta strona...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności