Skocz do zawartości

Katalogowanie mało daje

Rekomendowane odpowiedzi

I bardzo dobrze, że nic nie daje....

Bez obrazy ale trochę Ci się kolejność pomyliła, nie uważasz?

Po co ma być ta strona np. na pierwszym miejscu w G. np. na słowo "Monety kolekcjonerskie", skoro tam nic nie ma tego czego szukam?

Może zamiast bawić się w "katalogowanie" poszukaj osób na forum, znajomych, zacznij pisać jakieś ciekawe teksty, prowadzić ciekawe dyskusje... bo póki co taka strona nawet nie zasługuje na bycie w G. bo wg. wytycznych dla webmasterów takie strony oznaczane są jako strony bez treści i są niezgodne właśnie z tymi wytycznymi.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Bierzesz pod uwagę, że darmowe wpisy są dodawane do katalogów (w Polsce) w terminnie od kilku dni do kilku miesięcy? Miałem przypadek, że katalog dodał stronę do swojego spisu po 8 miesiącach :D

Odradzam systemy typu SWL, to niepotrzebne koszty i narażanie się na filtr.

.

A moze jeszcze nakarmic i pieluszke zmienic? Czytaj forum, korzystaj z wyszukiwarki a jesli szukasz precelkow, jest im poswiecone cale subforum https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=64

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Na tym etapie pozycjonowaniem nie rozkręcisz forum. Wykup banery na stronach podobnie tematycznych i jednocześnie pozycjonuj.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

TTSEO, daję przykłady jakie chcę, skoro nikt mu nie chciał podać lepszych, to chyba lepsze takie jak żadne. Lepsze chyba to niż odsyłanie do lektury forum lub użycia Pana G ?

Nie róbmy z siebie jakiejś info-sekty, jak ktoś pyta to chyba można mu coś normalnie odpisać ?

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności