Skocz do zawartości

PR=5 w 3 miesiące

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, o co ten caly temat?

Jeden dobry link (tzn malo wychodzojących) PR7 zalatwi PR6, jeden dobry z PR5 PR4 itd - nawet przy YBL <100 można mieć PR5+.

Dokladnie, 1 link z PR7 to minimum PR5, przy malej ilosci wychodzacych nawet lepiej.

W tym temacie akurat niewiele sie zmienia ja na razie.A co do czasu to z regoly 1-2 PR update, mialem jedno i drugie.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Mi wydaje się że tutaj jest to normalne i nić dziwnego, mianowicie jeżeli strona jest paid to promote to użytkownicy pewnie dają reflinki do różnych for (niektóre z takich mają bardzo wysoki pr) dodatkowo reklamy reflinków w innych firmach tego typu plus mała reklama ze strony admina. Chyba starczy aby osiągnąć takie coś ;) ?

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Dokladnie, 1 link z PR7 to minimum PR5, przy malej ilosci wychodzacych nawet lepiej.

Praktycznie od jednego updatu link z PR7 dał nowej stronce PR6

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A co do czasu to z regoly 1-2 PR update, mialem jedno i drugie.

Może to literówka, ale muszę mały offtop, tak żeby przyszłe pokolenia wiedziały jak się pisze. Nie regóły tylko -> reguły

sorry, 20 lat za granica swoje robi

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

• 3 tygodnie później...

Dobra wszyscy piszą że niby dostanie się 1 dobrego linka z pr7 dostane 6 , 1 link z pr6 i dostane pr 5 ale mi to śmierdzi jak cholera bo gdyby tak było to już by cały glob miał strony z pr 7...

w takim razie jakim cudem strony które nie są wogóle zoptymalizowane ... są linkowane tylko i wyłącznie z pr 0 dlaczego dostają pr 1 ? bo tak napisaliście jakby tak było dla mnie te wypowiedzi są absurdalne ;]

https://dobree.pl - śmieszne cytaty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności