Skocz do zawartości

Poprawny, dokładny, wartościowy katalog

gniotek

Rekomendowane odpowiedzi

No to puknąłem artykuł :)

Czekam na dodanie ;)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I dodane ;)

pomyśleć - 2 dni nie zaglądałem i 3 teksty się pojawiły no ;-)

a dziękować i linkować ja wasze teksty!

pozdrawiać i zapraszać do ponownego użytku puknij.net - znaczy do pukania :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

przepraszam, nadal nie dodaję wszystkich pod jedno kopyto tylko codziennie po jednym.

Dodany już dodany ;)

https://www.puknij.net/bahama-mama-to-wakacyjny-drink/

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• 4 miesiące temu...

precel jak ta lala, jak się patrzy, a Wy co?:>

spamem mnie próbujecie zasypać? Aj nie ładnie, chętnie przyjmę jeszcze troszkę tekstów porządziarskich!

w ogóle to puknij.net dostał PR=2, więc pnie się w górę calutki czas, problem tylko w autorach, oni spadają powolutku kurde no :P

Mhm... tęskniłem?

Ten link jest czasowo i przy okazji testowo :P

Jeżeli chodzi o Twój artykuł Sebastek, tutaj masz prawie to samo:

https://dobre-linki.ovh.org/?p=27

nie mogę tego umieścić na puknij.net

Mhm... tęskniłem?

Też dodałem, szok po godzinie już w indeksie! Tak trzymać!

średnio to po 2 minutach się pojawia :)

Jeżeli chodzi o link do seksu to o tym czy to dobry pomysł przekonamy się z biegiem czasu.

Nie ma sensu pisać publicznie za dużo, jak wyciągnę już wnioski to opublikuję wszelkie informacje B)

Mhm... tęskniłem?

• 2 miesiące temu...

Odnośnie linku "sex" na puknij.net wnioski z testu przeprowadzonego: https://www.gniotek.com/test-linki-erotyczne-na-stronie/

Zapraszam do dodawania unikalnych i wartościowych artykułów zgodnych z regulaminem :)

Mhm... tęskniłem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności