Skocz do zawartości

Spadek z pierwszej pozycjii w google

BUSY

Rekomendowane odpowiedzi

dodaj na 1 stronie trochę tekstu, nie samą prezentację we fleszu, a na słowo pompowtryskiwacze strona jest na 50 pozycji, zaś kopia strony jest z 15.07

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

sorki wprowadzilem was w blad troszke, a z drugiej strony troszke niedokladnie czytacie(chYba) :)ale chodzi mi o stronke https://www.albaservice.com.pl/ to jest ta stornka ktora zrobilem

i ktora byla na 2 miejscu a teraz wogole jej nie ma na googlach pod "pompowtryskiwacze" tzn wypadla a nie spadla na ktoras tam pozycje (przynajmiej ja jej nie widze w wynikach) .

wachowiak .pl to jakas tam konkurencja:) ale tez go wwalilo bo byl pierwszy.

no i teraz pytanko dlaczego i za co ? co bylo nie tak ze stronki nie ma ? i czy to google wywalilo strone czy dzialania "konkurencji"

bo strona przez rok bez mojej pomocy byla wysoko a teraz nagle jej nie ma?

natomiast po wpisaniu (powtarzam sie:)) "pompowtryski" strona nie ma opisu chociaz dalej jest na 2 miejscu .

pozdrawiam.

jesteś na 2 miejscu jak sprawdzałem przed chwilą, co prawda google nie ma w cachu twojej stronki ale to nic złego na razie, jak odwiedzi jeszcze raz to pewnie zindeksuje ale dodawaj linki do strony.

no dobrze ogładałeś konkurencje na twojej stronie poza title i meta description nie ma słowa pompowtryskiwacze a ta na pierwszym miejscu ma parę razy to słowo w treści.

nawet w keywords nie masz pompowtryskiwacze

no wiec tak:

dodaj do keyword : pompowtryskiwacze

możesz coś w strone zmienić zeby tez sie pojawiało

i dodawaj linki z tym anchortext'em

to bedziesz u góry jak na razie konkurencja słaba więc dużo nie potrzeba.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności