Skocz do zawartości

Pierwsza strona nie wyświetla reklam.

Sanchez Spinoza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Założony temat wydaje mi się że będzie odpowiedni dla mojego problemu.

Chodzi o to że na mojej stronie www.filmy-lektor.pl do tej pory normalnie się pokazywały reklamy google a od 2 dni na stronie głównej zamiast reklam pokazuje coś takiego:

1goegjp.jpg2goegjp.jpg

zamiast normalnie tak jak było:

goeg3jp.jpg

Dodam że tak wyświetlają się te reklamy tylko na stronie głównej strony a na wszystich innych podstronach wyświetlają się normalnie.

O co w tym chodzi?

Jest treśc na stronie i codziennie aktualizowana bo dodaje tam filmy. Reklamy umieściłem już z pół roku temu i zawsze były normalne i wypłaty dostawałem. Na wszystkich podstronach jest tak jak byc powinno tylko na głównej tak się zrobiło. Mam stronę w extreme-fusion.

I jak pomoże ktoś? wiecie jak to naprawic?

Chodzi o to że zauważyłem że te reklamy się nie wyświetlają a z boku większa reklama jest cały czas o treści charytatywnej. Wcześniej tak nie było a treśc na stronie głównej jest cały czas o filmach i nowe dodaję. Na innych podstronach normalnie się wyświetlają reklamy związane z filmami i na stronie głównej też powinny. Może gdzieś w kodzie strony (theme.php, index.php) czy tam gdzieś coś trzeba dodac bo z tego wychodzi że google nie może znaleźc reklam na ten temat co jest na stronie głównej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności