Skocz do zawartości

Do dokończenia projektu PHP-owiec poszukiwany

luinalcar

Rekomendowane odpowiedzi

Przeklejone:

Data realizacji zlecenia - początek września.

Przewidywana data zakończenia - koniec września (początek października).

Poszukuje programisty z doświadczeniem udokumentowanym poszczególnymi wykonanymi projektami, który zajmię się dokończeniem projektu. Projekt to wirtualny cmentarz - https://www.inmemoriam.pl.

Pokrótce:

Należy zoptymalizować bazę.

Dokończyć sprawę związaną z przyznawaniem punktów i przeliczaniem złotówek na punkty. (aktywacja danego wspomnienia)

Integracja z Przelewy24.pl.

Wstawić lub nie (pomysł) możliwość dodania do jakiej kolwiek strony czy to w postaci RSSa czy tez moze jakas java (cokolwiek działającego w ten sposób :-) ) listę osób o których sie pamięta (uwstawianie tej funkcji w panelu użytkownika)

- coś w stylu (

Pamiętam o Tobie:

Jan Kowalki 1956-2004 (link do wspomnienia)

Zofia Kowalska 1967-2003 (link do wspomnienia)

itp.

)

Kosmetyka dotychczasowych błędów.

Jeśli jestes zainteresowany/a podaj tutaj albo na maila Swoje oczekiwania finansowe oraz Swoje portfolio.

Jeśli zainteresuje mnie Twoja oferta prześlę Ci listę błędów które należy poprawić. Podana wycena na początku nie jest wiąząca i może ulec zmianie jeśli okaże się, że błędy są dośc poważne i trzeba nad nimi posiedzieć.

Umowa zlecenie. Na początku współpracy zaliczka wynosząca 30% całego projektu. Reszta po zakończeniu i akceptacji projektu przeze mnie.

Proszę o kontakt osoby naprawdę zainteresowane:

zlecenie@inmemoriam.pl

oooo, zawsze jak widzę takie rzeczy to sie zastanawiam ile jeszcze rzeczy mnie zaskoczy, IMHO chory pomysł.....

no coz jesli uwazasz ze pamiec jest chora - to wspolczuje. :(

Oby pamietajacy o Tobie mieli inne zdanie.

L.

Zamykam temat bo chora dyskusja się zrobiła :evil:

K>B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności