Skocz do zawartości

Zablokowana reklama strony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałam maila z Googli (po polsku), że moje rekamy zostały zablokowane, ponieważ jakiś wirus wstawił na strony niebezpieczną treść. Jak zostaną naprawione, to miałem im odesłać maila. Wszystko naprawiłem, strony są czyste, pisze maile do Google i NIC! reklama dalej nie działa a przy słowach kluczowych wyświetla się napis:

"Wygląda na to, że Państwa strona docelowa zawiera szkodliwe oprogramowanie (malware) lub kod mający na celu instalowanie takiego oprogramowania. "

jakieś propozycje?

dodam jeszcze że problem dotyczy całego konta, i wszystkich zakładanych kampanii, założyłem inną kampanię która wskazuje inną stronę www i to samo;

Dostałam maila z Googli (po polsku), że moje rekamy zostały zablokowane, ponieważ jakiś wirus wstawił na strony niebezpieczną treść. Jak zostaną naprawione, to miałem im odesłać maila. Wszystko naprawiłem, strony są czyste, pisze maile do Google i NIC! reklama dalej nie działa a przy słowach kluczowych wyświetla się napis:

"Wygląda na to, że Państwa strona docelowa zawiera szkodliwe oprogramowanie (malware) lub kod mający na celu instalowanie takiego oprogramowania. "

jakieś propozycje?

tak..

wyczysc kompa z wirusow

zmien haslo do ftp (bo 'central wirusow' ma juz Twe namiary i bedzie wklejac swe skrypty praktycznie co kilka dni)

nie uzywaj T Commandera

w worst case nie lacz sie z ftpem z windy swej ale z linuxa..

pozdro

Veganka

z vege pozdro

Veganka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności