Skocz do zawartości

Frazy do pozycjonowania

pawelgawel

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki proszę Was o poradę bo sam już nie wiem co mam myśleć. Pozycjonuję sobie bardzo powoli swoje forum. Jest to forum wielotematyczne, więc i frazy dobieram ze wszystkich działów po trochę. I tak przewijają się hasła: forum gry, forum religia, wiara, kobiece forum, męskie sprawy, forum pomoc, gry porady, forum poezja, forum muzyka, darmowe hostingi spis .... i jeszcze kilka innych. Tak dla testów jakiś czas temu zacząłem linkować je pod hasłem "Forum Pozycjonowanie" troszkę silniej niż pod inne hasła i na jakiś tydzień czy dwa wskoczyłem na 1 miejsce, teraz bujam się po top 10.

Tyle, że co z tego. Ruch z googli praktycznie ZEROWY. W momencie, kiedy byłem na 1 miejscu pod "forum pozycjonowanie" również prawie nikt z googli nie wchodził. Oczywistym jest, że dział pozycjonowania na moim forum jest prawie kompletnie pusty, ale wejścia przecież powinny być.

Obecnie, na większość fraz wymienionych wyżej jestem gdzieś w top 5-10, a ruch z googli nadal w granicach 5-10 wejść/dobe.

Zapewne wymyślając słowa kluczowe do pozycjonowania mojego forum kieruję się czymś bardzo błędnym.

I teraz pytanie do Was. Czy moglibyście podać kilka fraz waszym zdaniem odpowiednich do pozycjonowania forum wielotematycznego, w celu zwiększenia ruchu z google.

Tylko bardzo proszę bez postów typu: "wypozycjonuj forum do top10 na hasło "google" to będziesz miał wejścia"...

------...malo sie odzywam...------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności