Skocz do zawartości

Wartościowe precle i inne katalogi

lodowa20

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Często są poruszane tematy wartościowych katalogów, każdy zna parę takich, proszę o wypisanie w postach wszystkich wartościowych, a ja stworzę kategorię w bazie katalogów na mojej stronie https://onseo.pl/index.php?strona=katalog pod tyt. "Wyselekcjonowane wartościowe katalogi" i będę dodawał te wypisane przez Was, proszę tylko bez śmietników i wypisać podstawowe dane do niego:) Przy okazji co sądzicie o takim pomyśle?;)

Pozdrawiam!!

https://forum.startcom.org/

to mi precla nie przypomina, a takich adresów masz od groma.

spamujesz na forum straszliwie. opanuj się i zacznij żyć poza PiO.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• 1 rok później...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie wiem dlaczego uważasz cytuje że ,,syf" skoro wszystkie wpisy są indeksowane w max . 24 H i pojawiają się w wynikach w TOP 10 - maksymalnie w TOP 20

dla przykładu :

5 Wczorajszych wpisów:

* psia TV -> 5 pozycja

* marynarki sztruksowe -> 4 pozycja

* agencja AAC -> 2 pozycja

* filmowanie gdańsk -> 12 pozycja

* fotografia nagrobkowa ->21 pozycja

To chyba mówi wszystko samo za siebie i dalsza promocja i anty-promocja niektórych ,,Zgredów" jest zbyteczna bo

https://www.2lite.pl broni się samo :)

Jak dla mnie liczą się efekty -> praktyka , a nie sucha teoria !

Ja tam nie krytykuję, bo nie mam lepszych, ale słabo te wpisy sprawdzasz, bo np. pierwsze z brzegu:

mój wpis z "Katalog nieruchomości" od powstania katalogu nie jest w pierwszej 30 jakoś:] Więc z tym top20 to przesadzasz troszkę:>

Ja tam nie krytykuję, bo nie mam lepszych, ale słabo te wpisy sprawdzasz, bo np. pierwsze z brzegu:

mój wpis z "Katalog nieruchomości" od powstania katalogu nie jest w pierwszej 30 jakoś:] Więc z tym top20 to przesadzasz troszkę:>

No ale wystarczy ze jest na 32 pozycji

Dla mnie rewelka

Nie wiem dlaczego uważasz cytuje że ,,syf" skoro wszystkie wpisy są indeksowane w max . 24 H i pojawiają się w wynikach w TOP 10 - maksymalnie w TOP 20

dla przykładu :

5 Wczorajszych wpisów:

* psia TV -> 5 pozycja

* marynarki sztruksowe -> 4 pozycja

* agencja AAC -> 2 pozycja

* filmowanie gdańsk -> 12 pozycja

* fotografia nagrobkowa ->21 pozycja

To chyba mówi wszystko samo za siebie i dalsza promocja i anty-promocja niektórych ,,Zgredów" jest zbyteczna bo

https://www.2lite.pl broni się samo :)

Jak dla mnie liczą się efekty -> praktyka , a nie sucha teoria !

katalog jest świeży - tylko dlatego ma wysokie pozycje ... niedługo jak pojedzie sobie po nim Panda oraz Mayday...

poza tym setup defaultowy, zero zróżniocowania od innych seoków - długo nie pożyje - taki jego los.

edit: a za farme linkow po lewej to się filtr lub banan należy do wujka G... katalog powinien miec zero wychodzacych i zero site-wide'owych likow.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności