Skocz do zawartości

Program do audytu SEO

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Zmęczyło Cię analizowanie poprawności stron pod kątem SEO? Być może w niedalekiej przyszłości nie będziesz musiał na to tracić czasu bo zrobi to za Ciebie program.

Tak jak obiecałem w temacie SEOSC udostępniam darmowy program. Służy on do analizy strony pod kątem SEO. Jest to pierwsza beta, więc bardzo daleko jej jeszcze do ideału. Dlatego czekam na Wasze sugestie. Program od początku do końca będzie darmowy.

Screen:

seoanalizator.jpg

Link do pobrania: https://www.netbro.pl/SeoAnalizator.rar

nie wiem czemu, ale program mówi mi że na mojej stronie www.vikon.pl nie ma takiego słowa jak "paraprotex", jednak występuje ono baaaardzo często.

Do tego polecam poprawę błędów w pisowni, np. |zewnętrznych" zamiast "zewnęcznych" (może dla niektórych mało ważne, ale mnie irytuje).

nie wiem czemu, ale program mówi mi że na mojej stronie www.vikon.pl nie ma takiego słowa jak "paraprotex", jednak występuje ono baaaardzo często.

A jakie frazy podałeś? bo u mnie takiego problemu nie zgłasza.

Do tego polecam poprawę błędów w pisowni, np. |zewnętrznych" zamiast "zewnęcznych" (może dla niektórych mało ważne, ale mnie irytuje).

Ups jasne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności