Skocz do zawartości

Konkurs na szerokie pozycjonowanie (long tail)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

nutado proszę daj już spokój kim jest podpier....lacz Colin dobrze wiemy ;) , znamy też i innych wożących status serwer na dysku twardym do siedziby Google znamy już czarne listy - czy nie sądzisz ze już czas najwyższy zacząć poważnie sie zachowywać ? :D To jest dobry straszak na pokemony fakt nawet swego czasu działał

Google naprawdę wie co robi a ludzie pracujący w google to nie są idioci czy debilie ale goscie co znają sie na rzeczy i wiedzą co robią a taki post na grupie świadczy tylko to tym że komuś lata gól i nic więcej

Brad stawkę możesz sobie zmieniac cały czas ale i tak raport sie drukuje dopiero miesiąc do tyłu czyli za miesiąc poprzedni a tam bedzie widac jakie kto dał stawki

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tomaszek już po raz trzeci złamałeś prawo:

najpierw "wymiana reklamy kontekstowej" na stronie systemu, który nie jest kontekstowy

później zachęcanie do linkowania konkurencji

i teraz wprowadzanie w błąd co to jest szerokie pozycjonowanie

będę musiał kolejne pismo do UOKiK wysłać

tomaszek już po raz trzeci złamałeś prawo:

najpierw "wymiana reklamy kontekstowej" na stronie systemu, który nie jest kontekstowy

później zachęcanie do linkowania konkurencji

i teraz wprowadzanie w błąd co to jest szerokie pozycjonowanie

będę musiał kolejne pismo do UOKiK wysłać

mi brak słów ;)

Jak dla mnie jesteś człowiekiem miesiąca :D

konkurs zawsze ma jakiś cel ten ma zadanie promować system weblink

nie podoba ci sie weblink i nie chcesz podłączać strony to nie bierz w nim udziału

a odnosnie tego co pisze pan colin pod tym linkiem a jak myslisz jak wybijaja sie ci co tam piszą i po***********ą konkurencje, myslisz ze maja lepsze strony, NIE zlec im usługę i sprawdź później linki dowiesz się całej prawdy o nich

a czy te księgarnie sa zaśmiecaniem wyników NIE sa to strony tak jak kazdej księgarni, kazdy moze ja poprowadzić i sobie co nieco dorobić, dla mnie zaśmiecaniem wyników było by pozycjonowanie na fraze "casmmanaadda"

pawloski - powiem wprost twoich uwag tez juz mam dosyc, jak nie podoba ci sie co robi Xann i inni z tego forum to nie bierz w tym udziału, nie czytaj i rób swoje, a daj innym dobrze sie bawić, bo ja akurat ten konkurs traktuje jako dobrą zabawe, a UOkiK mozesz sobie powiadamiać, albo pisać ze powiadamiasz :D bo niektore twoje teksty robią się już nie poważne

mam pytanie czy ktos instalował sklepy na Home, nazwa i dreamhost i czy sklepy tam działają - ja na razie walcze z dedykiem i musze poinstalowac jakies biblioteki a tak bede wiedział czy jest tam OK ;) dz z gory za info

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Xann, to nie dotyczy bezpośrednio konkursu ale ma związek. Czy znasz jakiś inny kontakt do sponsora nagrody głównej oprócz formularza na ich stronie?

https://klubzixo.pl/kontakt

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Słaby żart. Wbrew swoim twierdzeniom współpracujesz z ludźmi, firmami nie podającymi swoich danych teleadresowych do publicznej wiadomości.

Trochę chwiejne są te Twoje zasady życiowe.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Słaby żart. Wbrew swoim twierdzeniom współpracujesz z ludźmi, firmami nie podającymi swoich danych teleadresowych do publicznej wiadomości.

Szukać mama nie nauczyła??

takie dane wystarczą??

https://klubzixo.pl/regulamin.html

Organizatorem oraz koordynatorem Systemu Współpracy, a także sprzedawcą produktów i usług oferowanych w ramach Systemu Współpracy jest spółka pod firmą Digital All Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Krakowie, ul. Feldmana 4/6, 31-130 Kraków, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa – Śródmieścia w Krakowie XI Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS 0000286149, Regon 120527830, NIP 676-235-62-18 o kapitale zakładowym 300.000 zł w całości opłaconym, zwana w dalej „Operatorem”.

Pogrubiłem dla wszelkiego ;)

ty jak już coś powiesz to pożal się Panie Boże , nie oceniaj ludzi z autopsji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności